Καβάλα BC: Δωρεάν μετακίνηση των φιλάθλων της στη Λάρισα!

Την πρόθεση να ναυλώσει λεωφορείο για να μεταφέρει δωρεάν τους φίλους στη Λάρισα την Μ. Τετάρτη για τον κρίσιμο αγώνα με τον ΓΣΛ ανακοίνωσε η διοίκηση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας

Με τον κόσμο στο πλευρό της θέλει να αγωνιστεί την Μεγάλη Τετάρτη στη Λάρισα η ομάδα μπάσκετ της Καβάλας BC, όπου στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής κατηγορίας θα αντιμετωπίσει τον ΓΣ Λαρισαίων! Έτσι όπως έχει έρθει τα πράγματα στην ουρά της βαθμολογίας το παιχνίδι αυτό θα είναι το πιο κρίσιμο όλης της χρονιάς για το συγκρότημα του Νίκου Πενταζίδη. Αν καταφέρει να επικρατήσει ή τουλάχιστον να κρατήσει την διαφορά των 23 πόντων διαφορά που κέρδισε στον 1ο γύρο (73-56) για να έχει πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας, τότε θα έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα για την αποφυγή των δύο τελευταίων θέσεων που οδηγούν απ’ ευθείας στον υποβιβασμό! Γι’ αυτό λοιπόν η διοίκηση του συλλόγου προτίθεται να ναυλώσει δωρεάν λεωφορείο και με ανακοίνωση της καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δηλώσουν έγκαιρα την συμμετοχή τους προκειμένου να οργανωθεί με τον καλύτερο τρόπο η εκδρομή.

Η Ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Εν όψει του σημαντικού αγώνα της Μ. Τετάρτης 12/4 με τον Γ.Σ. Λαρισαίων, η Διοίκηση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλα BC προτίθεται να ναυλώσει πούλμαν για την Δωρεάν μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας στη Λάρισα! Για τον καλύτερο προγραμματισμό των διοργανωτών, όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε παρακαλούμε να δηλώσετε εγκαίρως τη συμμετοχή σας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Τηλέφωνα επικοινωνίας: Γιάννης Μπέλλος: 6936854748. Σωτήρης Βεζερτζής: 6932918193».