ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας: 17 αθλητές, 10 μετάλλια!

Ακόμα μια σπουδαία εμφάνιση για τους αθλητές του συλλόγου της Καβάλας στο 2ο Προκριματικό Πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ στη Θεσσαλονίκη

Θρίαμβος για τον ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας στο 2ο Προκριματικό Πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ με την κατάκτηση 10 μεταλλίων, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή πλήθους αθλητών. Πιο συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο 8-9 Απριλίου στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το 2ο προκριματικό πρωτάθλημα της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος. Μία διοργάνωση στην οποία έλαβαν μέρος περισσότεροι από 1250 αθλητές και αθλήτριες από 105 συνολικά συλλόγους Ταεκβοντό της Βορείου Ελλάδας. Εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το ότι οι αθλητές που θα συγκεντρώσουν τη μεγαλύτερη βαθμολογία μέσα από μία σειρά τριών προκριματικών αγώνων που διοργανώνει η ΕΤΑΒΕ μέσα σε κάθε αγωνιστική χρονιά, θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν μια θέση στα κλιμάκια της ΕΤΑΒΕ. Μία θέση ιδιαίτερα τιμητική για κάθε αθλητή. Υπενθυμίζουμε ότι ο προηγούμενος προκριματικός πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο και ο επόμενος θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο όπου θα καθοριστεί το τελικό βαθμολογικό αποτέλεσμα.

Τα μετάλλια

Ο ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας συμμετείχε δυναμικά με 17 αθλητές και κατάφερε να αποσπάσει συνολικά 10 μετάλλια. Το ρεκόρ αυτό έρχεται να συμπληρώσει την συνεχόμενη ανοδική πορεία του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας και να προσθέσει ακόμη μία επιτυχία σε κάθε αθλητή ατομικά. Μετάλλια κατέκτησαν οι εξής αθλητές του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας:
Ιωάννου Πασχάλης χρυσό μετάλλιο
Συσούρκας Παναγιώτης ασημένιο μετάλλιο
Κεφαλίδης Δημήτριος ασημένιο μετάλλιο
Δουμάνης Στέφανος ασημένιο μετάλλιο
Τριανταφυλλίδου Μαρία ασημένιο μετάλλιο
Αντωνιάδης Κίμων χάλκινο μετάλλιο
Λαζάρου Μαρία χάλκινο μετάλλιο
Καραμάνης Δημήτριος χάλκινο μετάλλιο
Τριανταφυλλίδου Ιωάννα χάλκινο μετάλλιο
Τριανταφυλλίδου Δήμητρα χάλκινο μετάλλιο
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους πους αθλητές οι οποίοι για άλλη μια φορά απέδειξαν τη αξία του «ευ ευ αγωνίζεσθαι»