Καβάλα BC: Με την ΑΕΛ, όπως και με τον ΓΣΛ

Ακόμα ένας «τελικός» για την σωτηρία για την ομάδα μπάσκετ της Καβάλας (Τετάρτη 19/4 17.00) στο «Αλ. Δήμογλου» με την ΑΕ Λάρισας

Το 2 στα 2 με τις ομάδες της Λάρισας θα επιχειρήσει το απόγευμα της Τετάρτης (19/4) στις 17.00 στο «Αλ. Δήμογλου» της Καλαμίτσας η ομάδα μπάσκετ της Καβάλας BC στο αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ για την 27η αγωνιστική της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Για να έχει μεγαλύτερη αξία η νίκη την Μ. Τετάρτη επί του ΓΣΛ και να μείνει ζωντανό στη «μάχη» της παραμονής το συγκρότημα του Νίκου Πενταζίδη πρέπει πάση θυσία να κερδίσει και αυτό το ροζ φύλλο αγώνα, γιατί σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα θα δυσκολέψουν πάρα πολύ!

Ν. Πενταζίδης: «Με την ίδια νοοτροπία»

Στην Ένωση πιστεύουν στη νίκη και θέλουν να συνεχίζουν το σερί των καλών εμφανίσεων που ξεκίνησαν στον αγώνα με τον Ηρακλή και μετά στην Λάρισα! Αν το καταφέρουν αυτό είναι σίγουρο ότι θα πετύχουν τον στόχο τους! Ο προπονητής της ομάδας μιλώντας στο KavalaPost στάθηκε ακριβώς σ’ αυτό το σημείο λέγοντας ότι «αυτό που θέλουμε από τα παιδιά είναι να αντιμετωπίσουν και αυτή την αναμέτρηση με την ίδια νοοτροπία όπως τα προηγούμενα παιχνίδια. Να παίξουν με την ίδια μαχητικότητα και το ίδιο πάθος για να πάρουμε και αυτό το αποτέλεσμα που θέλουμε»! Ο βαθμός δυσκολίας του σημερινού αγώνα είναι μεγαλύτερος από τον προηγούμενο, μιας και ΑΕΛ έχει αποδείξει ότι είναι ανώτερη από τον ΓΣΛ! Γι’ αυτό άλλωστε και στην ουσία έχει εξασφαλίσει την παραμονή της, αφού στα 4 παιχνίδια που υπολείπονται χρειάζεται μόνο μια νίκη για να εξασφαλιστεί πλήρως! Η Καβάλα δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, εκτός από τον τραυματισμό του Μανάκα στην φτέρνα.

Γενική Είσοδος 10 Ευρώ

Εν τω μεταξύ από την «Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας» ανακοινώνεται ότι οι τιμές των εισιτηρίων που θα ισχύσουν για τον αγώνα ΕΝΚΑ Καβάλας – ΑΕ Λάρισας είναι οι ακόλουθες: Γενική είσοδος: 10 ευρώ. Ανατολική εξέδρα φιλοξενουμένων: Μαθητές όλων των Δημοτικών Σχολείων-Αθλητές Ακαδημίας: Δωρεάν. Συνοδοί μαθητών-αθλητών Ακαδημίας: 5 ευρώ. Παιδικά (έως 12 ετών): Δωρεάν. Φοιτητές (με επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας): 5 ευρώ. Μαθητές (με επίδειξη πάσο): 5 ευρώ. Επίσης μαθητές και μαθήτριες από όλα τα Δημοτικά Σχολεία της Καβάλας, θα παρακολουθήσουν τον κρίσιμο αγώνα δωρεάν! Υπενθυμίζεται ότι, η ενέργεια αυτή γίνεται στο πλαίσιο των αποφάσεων της διοίκησης για τη διάδοση του basket σε συνεργασία με τις διευθύνσεις των σχολείων, που από φέτος καθιερώνει τη φιλοξενία σχολείων της πόλης σε κάθε αγώνα εντός έδρας.