Βίκος Street Relays Καβάλα 2017: Η τοπική κοινωνία στηρίζει την σκυτάλη!

Την σπουδαία αυτή διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής στην Παραλία της Καβάλας, στηρίζουν άνθρωποι που αγαπούν τον αθλητισμό, γοητεύονται από τις σκυταλοδρομίες και έχουν υψηλό το αίσθημα του εθελοντισμού

Η μαγευτική πόλη της Καβάλας είναι ο δεύτερος σταθμός της φετινής σειράς Βίκος Street Relays. Δίπλα μας και φέτος οι αφανείς ήρωες της διοργάνωσης, άνθρωποι που αγαπούν τον αθλητισμό, γοητεύονται από τις σκυταλοδρομίες και έχουν υψηλό το αίσθημα του εθελοντισμού. Τι λέτε, θέλετε να τους γνωρίσουμε καλύτερα; Για πάμε…

Αν μη τι άλλο ένας σύλλογος που ξέρει πολύ καλά από σκυτάλες είναι ο ΟΚΑ Καβάλας. Ένα σωματείο με πάνω από 60 χρόνια ζωής που έχει κερδίσει πολλές σκυταλοδρομίες σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες. Δεν θα μπορούσε να αρνηθεί τη συμμετοχή σε μια σκυταλοδρομία ειδικά στην πόλη του και που όχι μόνο προσφέρει την ευκαιρία για άσκηση, αλλά και της χαράς και διασκέδασης. Γι’ αυτό και ο ΟΚΑ Καβάλας έχει ενεργό ρόλο στη διοργάνωση. Με περίπου 250 παιδιά στις ακαδημίες του, μια πραγματική κυψέλη που έχει δώσει πολλούς αθλητές στις Εθνικές ομάδες.

Χορηγός φιλοξενίας των αγώνων για δεύτερη συνεχή χρονιά θα είναι το Airotel Galaxy Hotel, που βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο της Καβάλας. Εντός του ξενοδοχείου θα στηθεί η γραμματεία παράδοσης του εξοπλισμού την Παρασκευή και το Σάββατο 21-22/4 από τις 11:00 έως της 19:00. Επιπλέον το Σάββατο 22/4 θα οργανωθεί “pasta party” στο roof garden του ξενοδοχείου, με σκοπό να δώσει ενέργεια σε όλους τους αθλητές που θα αγωνιστούν στις σκυταλοδρομίες της Κυριακής.

Την ημέρα του αγώνα κοντά μας θα είναι και η Λέσχη Ποντίων του Νομού Καβάλας, που θα δώσει το έναυσμα των αγώνων με παραδοσιακούς ποντιακούς χορούς λίγο πριν την εκκίνηση των αγώνων. Στη συνέχεια η Λέσχη Ποντίων θα πάρει τη σκυτάλη και θα συμμετάσχει και με ομάδες δρομέων στους αγώνες. Υποστηρικτής των αγώνων και το κατάστημα “Φροντίδα” που θα προσφέρει δώρα σε νικητές.

Μεγάλο το ενδιαφέρον και αρκετές οι συμμετοχές και από τη γειτονική Δράμα, με τα καταστήματα αθλητικών ειδών “Γρανάζι” να έχουν οριστεί ως σημεία εγγραφών της πόλης της Δράμας και να προσφέρουν και δώρα σε νικητές των αγώνων. Ενώ δυναμική συμμετοχή θα έχει και η πόλη της Ξάνθης, με μπροστάρηδες τους Xanthi Runners. Και όλη αυτή η προσπάθεια για να συγκεντρωθεί ένα σημαντικό ποσό για την υποστήριξη του συλλόγου για το παιδί και την οικογένεια «Πνοή».

Εγγραφές

Οι δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ερμή 1877 hermes-events.org, από τον προκαθορισμένο εκπρόσωπο-αρχηγό κάθε ομάδας, και στα γραφεία του ΟΚΑ Καβάλας. Η προθεσμία των ηλεκτρονικών δηλώσεων συμμετοχής για όλες τις ομάδες λήγει την Πέμπτη 20 Απριλίου.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο [email protected] ή να ενημερωθείτε από τα Social Media. https://www.facebook.com/StreetRelaysGreece https://www.instagram.com/street_relays