Ιστιοπλοϊκός Αγώνας ΝΟ Καβάλας: Διέπρεψαν οι μαθητές της Σχολής Ιστιοπλοΐας με εκπαιδευτή τον Λευτέρη Τζούμα

Παρά τη μικρή εμπειρία τους και τα μόλις 3 μαθήματα οι μαθητές ανταπεξήλθαν στις πολύ απαιτητικές καιρικές συνθήκες-Συνεχίζονται οι εγγραφές στη Σχολή Ιστιοπλοΐας του ΝΟΚ

Το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Απριλίου 2017 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ο ιστιοπλοϊκός αγώνας του ΝΟ Καβάλας. Έγιναν 2 κούρσες με τέλειες συνθήκες για ιστιοπλοΐα με ένταση ανέμου από 10 μέχρι 25 κόμβους. Ο ανταγωνισμός ήταν πολύ μεγάλος, αφού όλα τα πληρώματα των σκαφών ήταν σχεδόν ισάξια και αξίζουν συγχαρητήρια καθώς ανταπεξήλθαν στις πολύ απαιτητικές καιρικές συνθήκες.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στους μαθητές της Σχολής Ιστιοπλοΐας του ΝΟ Καβάλας που παρά το γεγονός ότι έχουν κάνει μόνο 3 μαθήματα ανταπεξήλθαν στις απαιτήσεις του αγώνα και συναγωνίστηκαν τα άλλα πληρώματα ως ίσο προς ίσο κάνοντας τον εκπαιδευτή τους Λευτέρη Τζούμα πολύ περήφανο.

Παρεμπιπτόντως, οι εγγραφές στη Σχολή συνεχίζονται για νέα τμήματα Σχολής Ιστιοπλοΐας και για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 6972 721533.