Κίνηση«ΑΝ.Α.Σ.Α.» προς Μπ. Ευσταθιάδη: Πρόσκληση – πρόκληση σε ανοικτή συζήτηση

Νέα απάντηση στις... νέες δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΣΚ, από τον επικεφαλής της «αντιπολίτευσης» Μιχάλη Παπαδόπουλο

Η προειδοποίηση του προέδρου της ΕΠΣΚ Μπάμπη Ευσταθιάδη ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για όσα του καταλογίζει ο επικεφαλής της «αντιπολίτευσης» στην ΕΠΣΚ, προκάλεσε τη νέα ανακοίνωση του Μιχάλη Παπαδόπουλου που τον προκαλεί σε δημόσια ανοιχτή συζήτηση για όλα τα θέματα του τοπικού ποδοσφαίρου, προκειμένου και οι τοπικοί παράγοντες θα έχουν μια συνολική εικόνα και να επιλέξουν αυτούς που θέλουν για το μέλλον του ποδοσφαίρου. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Διαβάσαμε τα όσα αναφέρει – και τις απειλές του (για δεύτερη φορά) – σε ιστοσελίδα της πόλης ο πρόεδρος της Ένωσης μας Μπάμπης Ευσταθιάδης ως απάντηση στην επιστολή μας με τίτλο «Η κωλοτούμπα». Δεν θα μπούμε, όπως ελπίζει, στην διαδικασία να απαντήσουμε στα όσα κακόγουστα και υποτιμητικά αναφέρει στην απάντηση του. Άλλωστε δεν θέλουμε να κουράσουμε τον φίλαθλο κόσμο, στις δύσκολες εποχές που ζούμε. Τον προσκαλούμε όμως και τον προκαλούμε να συναντηθούμε σε ανοικτή συζήτηση στην οποία θα προσκληθούν όλα τα ΜΜΕ αλλά και οι παράγοντες του τοπικού μας ποδοσφαίρου ώστε να δούμε με στοιχεία ποιος έχει δίκαιο και ποιος άδικο, ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα, ποιος σπιλώνει υπολείψεις και ποιος προσπαθεί να υπερασπιστεί το τοπικό μας ποδόσφαιρο και τους συντελεστές του. Επειδή οι εκλογές της ΕΠΣΚ είναι πολύ σύντομα περιμένουμε να απαντήσει θετικά ώστε να απαντηθούν όλα τα ζητήματα που έχουν δημιουργηθεί και απασχολούν το τοπικό μας ποδόσφαιρο ώστε να μπορέσουν οι παράγοντες να επιλέξουν τι και ποιους θέλουν για την επόμενη μέρα στο Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο.

ΥΣ. Να του θυμίσω ότι εγώ έως τώρα ό,τι γράφω και λέω βασίζονται σε αληθή στοιχεία και μόνο και περιμένω την ημέρα της αγωγής που θα μου κάνει (απειλεί για δεύτερη φορά ) ώστε να αποδειχτεί η γύμνια του και μπροστά στη δικαιοσύνη.

Ο Επικεφαλής της Κίνησης Μιχάλης Παπαδόπουλος (Ούτε Μιχαλάκης, ούτε παιδάκι κ. Πρόεδρε). Εγώ, βλέπεις, σε αποκαλώ όπως πάντα με τον θεσμικό σου τίτλο».