Καμπανιακός – Καβάλα 0-1: Χορεύοντας στην βροχή…

Με ακόμα μια πολύ καλή εμφάνιση και νίκη, αποχαιρέτησε την (απογοητευτική) χρονιά το «καραβάκι», στο βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Χαλάστρας

Μπορεί η αρχή και εν πολλοίς η υπόλοιπη πορεία της ομάδας της Καβάλας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής να ήταν απογοητευτική σε σχέση με τους υψηλούς στόχους που είχαν τεθεί το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο το τέλος ήταν αρκετά ικανοποιητικό και διασκέδασε (έστω και σ’ ένα μικρό βαθμό) την πίκρα της νέας αποτυχίας! Στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς στην Χαλάστρα ο ΑΟΚ κέρδισε 0-1 τον Καμπανιακό και έτσι έκλεισε την χρονιά με 5 σερί νίκες γεγονός που τον έφερε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα!

Δύο φορές κόλλησε η μπάλα!!!

Το παιχνίδι έγινε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, λόγω της συνεχόμενης βροχόπτωσης που «βάρυνε» πάρα πολύ τον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο δεν είναι υπερβολή αν ισχυριστεί κανείς ότι η Καβάλα χόρευε μέσα στην βροχή. Ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και το γεγονός ότι το τελικό σκορ ήταν τόσο φτωχό οφείλεται στην αστοχία των παικτών του Διγκόζη, στην πολύ καλή παρουσία του τερματοφύλακα των γηπεδούχων Μπόικου αλλά και στην κατάσταση του αγωνιστικού χώρου ειδικά μπροστά στην εστία των γηπεδούχων που τους γλύτωσε τουλάχιστον από δύο γκολ, μιας και η μπάλα κόλλησε στην λάσπη!!!

Φάσεις και γκολ

Ο ΑΟΚ απείλησε αρχικά τον Καμπανιακό με το φάουλ του Μελισσόπουλου στο 13’ και τον Λίτσκα στο 20’, ο οποίος κακώς υποδείχθηκε σε θέση οφ σαιντ στ 34’ κι ενώ ήταν έτοιμος να σκοράρει. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση επιτεύχθηκε με σουτ του Μελισσόπουλου μέσα από την περιοχή με το οποίο έγινε το 0-1. Στο 48’ μετά από φάουλ του Κυζιρίδη και κεφαλιά του Μελισσόπουλου απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Μπόϊκος, ενώ στο 53’ μετά από κεφαλιά του Λίτσκα και ενώ όλοι ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν η μπάλά κόλλησε στη λάσπη!!! Το ίδιο συνέβη και στο 63’ όταν ο Πτηνόπουλος βρέθηκε μόνος του με τον τερματοφύλακα. Τον ξεπέρασε αλλά η μπάλα δεν… πήγε στα δίχτυα!!! Τέλος στο 73’ δυνατό σουτ του Πτηνόπουλου, ο Μπόϊκος έσωσε και πάλι την εστία του!

Οι συνθέσεις

Καβάλα: Αθανασίου, Κυριακίδης, Μπαντάνης, Καλλιβωκάς, Θωμαϊδης (75’ Ζαρωτιάδης), Σταματόπουλος, Κεφαλάς (72’ Παπαδόπουλος), Πτηνόπουλος, Μελισσόπουλος, Κυζιρίδης (89’ Τουμαντζίδης), Λίτσκας.

Καμπανιακός: Μπόϊκος, Κασαπίδης, Αριζάνης, Μπέτσκας, Πανούσης, Ασλαμπάλογλου, Λεφίδης, Τσότσκας (84’ Αλμπάνης), Φουρτζιού (64’ Δαδάκος), Μπάλιος, Νικολόπουλος.