Άγγελος Διγκόζης: «Χαρούμενος που είμαι προπονητής στον ΑΟΚ»

Συγχαρητήρια μοίρασε ο τεχνικός της ομάδας μετά το τέλος του τελευταίου αγώνα της χρονιάς, μιλώντας για την θεαματική βελτίωση της από τον Ιανουάριο και μετά

Την ικανοποίηση του για τη νέα νίκη της ομάδας του στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος στη Χαλάστρα επί του Καμπανιακού, αλλά και για την συνολική εικόνα της ομάδας από τον Ιανουάριο (οπότε και δημιουργήθηκε η νέα σύνθεση του ΑΟΚ) μέχρι τώρα, εξέφρασε με δηλώσεις του μετά το τέλος του προχθεσινού αγώνα ο Άγγελος Διγκόζης. Ο τεχνικός της Καβάλας επισήμανε μάλιστα ότι αυτή η νέα ομάδα στην ουσία δημιουργήθηκε μέσα σε 5 ημέρες στην εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο της χρονιάς.

«Η νέα ομάδα έγινε δημιουργήθηκε

μέσα σε 5 ημέρες»

Αναφερόμενος στον αγώνα με τον Καμπανιακό επισήμανε ότι «ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε τους ποδοσφαιριστές μου να κρατήσουν την μπάλα. Παρ’ όλα αυτά όμως είχαμε αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε σημειώσει τουλάχιστον ακόμα δύο τέρματα». Μιλώντας στη συνέχεια γενικότερα για την εικόνα της ομάδας δήλωσε ότι «θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου όχι μόνο για τη νίκη στη Χαλάστρα αλλά γενικότερα για την παρουσία τους, από τον Ιανουάριο και μετά. Πραγματικά τα παιδιά σε όλα τα παιχνίδια έκαναν «κατάθεση ψυχής» και «ματώσανε την φανέλα που φορούσαν» και δεν μπορώ να μην τους το αναγνωρίσω. Πραγματικά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που από τον Ιανουάριο και μετά είμαι προπονητής σ’ αυτήν την ομάδα. Είμαι επίσης διπλά ικανοποιημένος που μέσα σ’ ένα διάστημα 5 ημερών δημιουργήσαμε στην ουσία μια νέα ομάδα μ’ αυτά τα παιδιά!

«3οι στη βαθμολογία στον 2ο γύρο»!

Συνεχίζοντας ο προπονητής της Καβάλας αναφέρθηκε στην επιμέρους βαθμολογία του 2ου γύρου, όπου εκεί η ομάδα βρέθηκε στην 3η θέση, κάτι που δείχνει ότι η προσπάθεια που έγινε έφερε αποτελέσματα. Τόνισε ότι «αν δεν κάνω λάθος στην ειδική βαθμολογία του 2ου γύρου είμαστε η ομάδα που έχει τερματίσει την 3η θέση! Ευχαριστώ πολύ τους ποδοσφαιριστές μου για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν, για τις πολλές νίκες και τις πολλές καλές εμφανίσεις που είχαν και στα 14 παιχνίδια που έδωσαν»! Τέλος αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα της ομάδας είπε «εύχομαι και πιστεύω ότι το καλοκαίρι η ομάδα να κάνει αυτά που πρέπει, έτσι ώστε να βρει τον δρόμο της και να αλλάξει κατηγορία».

Ν. Αθανασίου: «Η χρονιά

κρίνεται ως αποτυχημένη»

Από τη μεριά του ο αρχηγός της Καβάλας Νάσος Αθανασίου δήλωσε ικανοποιημένος μεν από την προσπάθεια της ομάδας, από τον Ιανουάριο και μετά, ωστόσο ξεκαθάρισε (σ. σ. πολύ σωστά) ότι η χρονιά απ’ την στιγμή που δεν επιτεύχθηκε ο στόχος της ανόδου κρίνεται ως αποτυχημένη, επισημαίνοντας με νόημα ότι «είτε ήμασταν 2οι είτε 12οι δεν έχει καμία διαφορά». Συγκεκριμένα επισήμανε ότι «από τον Ιανουάριο και μετά έγινε μια τεράστια προσπάθεια με νεαρά και άπειρα παιδιά και από την κατηγορία και γενικότερα στο ποδόσφαιρο. Έχουμε βγάλει πολύ εγωισμό, πολύ δύναμη και μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι στην επιμέρους βαθμολογία του 2ου γύρου βρισκόμαστε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Η χρονιά πάντως για τον ΑΟΚ κρίνεται ως απόλυτα αποτυχημένη είτε είναι 2ος είτε 12ος στον βαθμολογικό πίνακα. Εύχομαι το καλοκαίρι η ομάδα να βρει το δρόμο της και να βρεθεί εκεί που της αξίζει»!