Διοικούσα Επιτροπή ΑΟΚ: «Φέτος προσπαθήσαμε πιο πολύ απ’ ό,τι μπορούσαμε…»

Αποχαιρετιστήριο δελτίο τύπου εξέδωσε η απερχόμενη διοικούσα επιτροπή του ΑΟΚ, ευχαριστώντας όλους όσους την στήριξαν σ' αυτά τα δύο χρόνια και παραδεχόμενη ότι η προσπάθεια που έγινε (ειδικά φέτος) ήταν παραπάνω από τις δυνατότητες της

Μ’ ένα δελτίο τύπου στο οποίο ευχαριστεί όλους όσους στάθηκαν στο πλάι της σ’ αυτά τα δύο χρόνια της παρουσία της στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΟΚ, αποχαιρέτησε και τυπικά την ομάδα η διοικούσα επιτροπή! Σ’ αυτό κάνει ιδιαίτερη μνεία σ’ αυτούς που στήριξαν έμπρακτα την προσπάθεια που έγιναν, αφήνοντας εύστοχα και ένα παράπονο γι’ αυτούς που ασκούσαν μόνο κριτική! Για την φετινή χρονιά τονίζει ότι όλα τα μέλη προσπάθησαν περισσότερο απ’ όσο μπορούσαν, αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι οι δυνάμεις τους ήταν πολύ λιγότερες αλλά προκειμένου να πετύχει η ομάδα τους στόχους τους, θέλησαν να δώσουν περισσότερα. Τέλος ευχαριστεί και τον Δήμο Καβάλας για την οικονομική του στήριξη και του… θυμίζει ότι αναμένεται και η καταβολή της χορηγία του!

«Ο Στόχος δεν επετεύχθη»

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής αναφέρει τα εξής: «Μετά και την ολοκλήρωση της χρονιάς αλλά και της θητείας μας ως διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΟ Καβάλα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους στάθηκαν στο πλάι μας στηρίζοντας την ομάδα μας τα 2 τελευταία χρόνια. Φιλάθλους απλούς που αγόρασαν είτε το απλό εισιτήριο είτε την κάρτα διαρκείας τους, μικρούς ή μεγάλους χορηγούς που έδωσαν πνοή στο δύσκολο εγχείρημα και μας στήριξαν έμπρακτα, όχι μόνο με λόγια και κριτική. Ο στόχος δυστυχώς δεν επετεύχθη, ιδιαίτερα την φετινή χρονιά που προσπαθήσαμε περισσότερο απ’ όσο μπορούσαμε ώστε να πάρουμε και εμείς χαρά αλλά και να δώσουμε στον φίλαθλο κόσμο που κουράστηκε να βλέπει την ομάδα στην Γ’ Εθνική. Ελπίζουμε και ευχόμαστε να βρεθεί λύση και να έρθει η πολυπόθητη άνοδος για την ομάδα μας που αν μη τι άλλο διαθέτει και μια σημαντική βάση ποδοσφαιριστών αλλά και την εμπειρία όλων αυτών των ετών, ώστε να ελπίζει για ένα καλύτερο μέλλον. Τέλος, ευχαριστούμε τον Δήμο Καβάλας και την Δημωφέλεια για την δωρεάν μετακίνηση στις 2 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές μας αλλά και την αναμενόμενη χορηγία του».