Ερασιτέχνης ΑΟΚ: Δεκτές μόνο σοβαρές προτάσεις…

Εκδόθηκε η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΟΚ, με 3 βασικές προϋποθέσεις και με καταληκτική ημερομηνία την 7η Ιουνίου

Αργά το βράδυ της Τετάρτης η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟΚ εξέδωσε την αναμενόμενη πρόσκληση σε όλους όσους ενδιαφέρονται για την ανάληψη της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος, μετά από την επισημοποίηση της αποχώρησης της διοικούσας επιτροπής. Σ’ αυτή την πρόσκληση περιγράφεται το πλαίσιο των ελάχιστων προδιαγραφών που ζητείται από τον ΑΟ Καβάλα, που είναι τρεις. Κατ’ αρχήν θα πρέπει να υπάρχει ακριβής ανάλυση του προϋπολογισμού της χρονιάς και ο τρόπος κάλυψης του, καθώς και σαφής οριοθέτηση των στόχων της ομάδας, όπως επίσης και το οργανόγραμμα της διοίκησης με τον τρόπο λειτουργίας του. Τέλος θα πρέπει να υπάρχουν έμπρακτες εγγυήσεις για την οικονομική δυνατότητα του ανθρώπου που θα στηρίξει αυτή την προσπάθεια! Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πρόσκληση ξεκαθαρίζεται ότι μόνο όταν υπάρχουν αυτές οι προϋποθέσεις ο ερασιτέχνης θα μπει στην διαδικασία να αξιολογήσει την όποια πρόταση κατατεθεί. Αυτό σημαίνει ότι στον ΑΟΚ θα ασχοληθούν μόνο με σοβαρές προτάσεις (εάν υπάρξουν) και δεν θα μπουν καν στην διαδικασία των ανέξοδων συζητήσεων που συνήθως γίνονται σε τέτοιες περιπτώσεις! Η καταληκτική ημερομηνία είναι η Τετάρτη 7 Ιουνίου και απ’ εκεί και πέρα αν δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο η ερασιτέχνης θα προχωρήσει μόνος τους, με την στήριξη και την βοήθεια

Η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΑΟΚ έχει ως εξής: «Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Καβάλα ανακοινώνει την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάληψη της διοίκησης της ποδοσφαιρικής μας ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2017-18. Το πλαίσιο των ελαχίστων προδιαγραφών που θα πρέπει να τηρεί οποιαδήποτε γραπτή πρόταση για να γίνει δεκτή προς αξιολόγηση είναι:

1) Ανάλυση του προϋπολογισμού και των τρόπων κάλυψης του (ιδία κεφάλαια, χορηγίες, εισιτήρια) καθώς και οριοθέτηση των στόχων της ομάδας.

2) Οργανόγραμμα διοίκησης και λειτουργίας.

3) Έμπρακτες εγγυήσεις και αποδείξεις για την οικονομική δυνατότητα και αξιοπιστία του ενδιαφερόμενου χρηματοδότη.

Η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης του φακέλου στα γραφεία μας επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 2 (6ος όροφος) είναι η Τετάρτη 7 Ιουνίου (τηλ.: 2510 211394). Εναλλακτικά μπορεί να αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] (ενυπόγραφη/ψηφιοποιημένη πρόταση). Μέχρι τότε είναι σίγουρο πως θα ακουστούν πολλά και αρκετές ανακρίβειες, εμείς όμως είμαστε υποχρεωμένοι να ασχοληθούμε αθόρυβα μόνο με τα ουσιώδη, με γνώμονα το συμφέρον του Α.Ο.Κ. και με σεβασμό στον φίλαθλο κόσμο και την ιστορία του».