Τα πιτσιρίκια της Ένωσης έπαιξαν μπάσκετ για καλό σκοπό

Επιτυχημένος ο φιλανθρωπικός αγώνας για τους αθλητές του «Ηρόδικου» από τους γονείς του 18ου Δημοτικού και την Ένωση

Τα παιδιά ήταν οι «πρωταγωνιστές» το απόγευμα του Σαββάτου 27 Μαΐου 2017 στον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ που διοργάνωσαν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» στην Καλαμίτσα, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 18ου Δημοτικού Σχολείου και η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας.

Με το χαμόγελο, την πηγαία χαρά και τον αυθορμητισμό τους, τα παιδιά «μπήκαν» μπροστά και χάρισαν στις κερκίδες του γηπέδου θέαμα με σκοπό την ενίσχυση των αθλητών του Συλλόγου «ΗΡΟΔΙΚΟΣ» (τένις σε τροχοκαρέκλα).

Το «μενού» περιελάμβανε φιλικό αγώνα μπάσκετ με παιδιά Δημοτικού από την Ακαδημία της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, χορευτικές φιγούρες από το Τμήμα Zhumba του 18ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας, αλλά και μία σύντομη επίδειξη τένις σε αμαξίδιο από τους τρεις αθλητές του «Ηρόδικου» υπό τις οδηγίες του προπονητή τους Γιάννη Λημνιούδη.

Σκοπός της διοργάνωσης ήταν η ενίσχυση του Συλλόγου για την αγορά αμαξιδίων για τους αθλητές που συνεχίζουν την προσπάθεια συμμετέχοντας σε διοργανώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.