Ερασιτέχνης ΑΟΚ: Ετοιμάζουν λίστες…

Προετοιμάζονται στον ΑΟ Καβάλα, στην πιθανή περίπτωση που θα κλειθούν να αναλάβουν τις τύχες του ποδοσφαιρικού τμήματος

Το σκηνικό που δημιουργήθηκε στην Καβάλα τις τελευταίες ημέρες, περί υποτιθέμενου ενδιαφερόμενου για να εμπλακεί με την ομάδα, ο οποίος σύμφωνα με το σενάριο που κυκλοφόρησε προτάθηκε από γνωστό αθλητικό και όχι μόνο παράγοντα της περιοχής, δεν απασχόλησε και ούτε πρόκειται να απασχολήσει τον ερασιτέχνη ΑΟΚ! Η εμπειρία των προηγούμενων καλοκαιριών τους έχει… διδάξει να μην δίνουν καν σημασία σε όλα όσα συζητιούνται, απ’ την στιγμή που τίποτα το χειροπιαστό δεν έχει κατατεθεί στα γραφεία του συλλόγου! Γι’ αυτό άλλωστε και δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν κανένα σχόλιο, αν και τους έχει ζητηθεί, πέραν του ότι να τονίσουν κατηγορηματικά ότι «δεν έχει γίνει καμία συζήτηση με κανέναν»!

Για προπονητές…

Στον ΑΟ Καβάλα περιμένουν να εκπνεύσει η προθεσμία που έχουν θέσει για την εκδήλωση ενδιαφέροντος μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη 7 Ιουνίου, κι απ’ εκεί και πέρα είναι αποφασισμένοι (όπως έχει τονιστεί και άλλες φορές) να προχωρήσουν μόνοι τους στο «χτίσιμο» της νέας ομάδας. Κι επειδή θεωρείται δύσκολο να σημειωθεί κάποια έκπληξη σ’ αυτό το διάστημα, στον ΑΟΚ έχουν ήδη ξεκινήσει μια προεργασία για τις πρώτες τους κινήσεις. Έτσι λοιπόν υπάρχει μια λίστα με τους διαθέσιμους προπονητές της περιοχής, κάτι που σημαίνει ότι σ’ αυτήν υπάρχουν και τα ονόματα που ήδη έχουν κυκλοφορήσει τελευταία! Πάντως και στην περίπτωση του προπονητή, ισχύει και ότι με τον «ενδιαφερόμενο», δηλαδή δεν υπάρχει η παραμικρή επαφή… Βεβαίως πριν προχωρήσουν οι επαφές με οποιοδήποτε τεχνικό, θα γίνει και κουβέντα με τον Άγγελο Διγκόζη απ’ τον οποίο δεν υπάρχει κανένα παράπονο για το έργο και την προσφορά του! Τα οικονομικά θα είναι περιορισμένα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, γι’ αυτό και δεν είναι σίγουρο αν ο ίδιος θελήσει να παραμείνει…aok

Για ποδοσφαιριστές…

Απ’ εκεί και πέρα υπάρχει και λίστα με ποδοσφαιριστές της περιοχής για τους οποίους θα γίνει κρούση, αν και εφ’ όσον κλειστεί η συμφωνία με τον προπονητή, η οποία συνεχώς εμπλουτίζεται, ενώ υπάρχει η πιθανότητα να διοργανωθούν και κάποια καμπ για να δοκιμαστούν ορισμένα ταλέντα.