ΕΠΣ Καβάλας: Συλλυπητήρια για το θάνατο του Βελ. Τελίδη

Ανακοινώσεις με τις οποίες εκφράζουν την θλίψη τους για τον θάνατο του Βελισσάρη Τελίδη, εξέδωσαν η διοίκηση καθώς και η «αντιπολίτευση» της ΕΠΣΚ, αλλά και ο σύνδεσμος προπονητών ποδοσφαίρου

Τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον θάνατο του Βελισσάρη Τελίδη εξέφρασαν με ανακοινώσεις τους, η διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας αλλά και η «αντίπολίτευση» στο ΔΣ της τοπικής ποδοσφαιρικής Ένωσης, όπως και ο σύνδεσμος προπονητών, τονίζοντας την προσφορά του στο τοπικό ποδόσφαιρο. Στην ανακοίνωση της η ΕΠΣΚ επισημαίνει ότι υπηρέτησε με σοβαρότητα και χωρίς καθόλου έπαρση την Διαιτησία. Συγκεκριμένα επισημάνθηκε «η ΕΠΣ Καβάλας εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την ξαφνική και αναπάντεχη απώλεια του φίλου και, για πολλά χρόνια, συνεργάτη Βελισσάρη Τελίδη. Ενός ανθρώπου που υπηρέτησε με σοβαρότητα και χωρίς καθόλου έπαρση την Καβαλιώτικη και Ελληνική Διαιτησία μέχρι το τέλος της ζωής του. Το ΔΣ και τα μέλη της ΕΠΣ Καβάλας εύχονται θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και να είναι ελαφρύ το χώμα της πόλης μας που θα τον σκεπάζει. Βελισσάρη καλή ανάπαυση»!

Μ. Παπαδόπουλος:«Δεν θα τον ξεχάσουμε»

Από τη μεριά του ο επικεφαλής της κίνησης ΑΝ.Α.Σ.Α στο Καβαλιώτικο Ποδόσφαιρο, Μιχάλης Παπαδόπουλος τόνισε ότι υπηρέτησε ανιδιοτελώς την μεγάλη του αγάπη την διαιτησία. Θλίψη και στεναχώρια προκάλεσε σ’ όλους  μας ο αιφνίδιος θάνατος του φίλου προέδρου Βελισσάρη Τελίδη. Ο Βελισσάρης  αφιέρωσε την ζωή του υπηρετώντας ανιδιοτελώς την μεγάλη του αγάπη την διαιτησία και γενικότερα το Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο, πάντα στήριζε και ενθάρρυνε αυτούς που ήταν δίπλα του. Σίγουρα το κενό που αφήνει θα είναι δυσαναπλήρωτο. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην αγαπημένη του Θάλεια και σ’ όλη την οικογένεια του. Ο Θεός να αναπαύσει την ψύχη του. Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ».

Σύνδεσμος Προπονητών: «Είχαμε στενή συνεργασία»

Τέλος ο σύνδεσμος προπονητών ποδοσφαίρου της Καβάλας εκφράζει τα συλλυπητήρια του για τον θάνατο του πρώην προέδρου του Συνδέσμου Διαιτητών Καβάλας (στην τελευταία σύνθεση του ήταν απλό μέλος) και τονίζει ότι είχε συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν για το τοπικό ποδόσφαιρο. «Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Καβάλας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον αιφνίδιο θάνατο του επί σειρά ετών πρώην διαιτητή και Πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Καβάλας Βελισσάρη Τελλίδη. Με το Βελισσάρη Τελλίδη ο Σύνδεσμος Προπονητών είχε συνεργαστεί στενά κατά το παρελθόν για την βελτίωση του τοπικού ποδοσφαίρου».