ΓΣ Ελευθερούπολης: «Το τρένο του ΓΣΕ μόλις ξεκίνησε…»

Ανακοίνωση με ευχαριστίες προς παίκτες, προπονητές και υποστηρικτές καθώς και υποσχέσεις για το μέλλος εξέδωσε η διοίκηση του ΓΣΕ

Μετά την επιτυχημένη λήξη της παρουσίας της ομάδας στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, την κατάκτηση του τίτλου ύστερα από μια άπταιστη διαδρομή με 30 σερί νίκες και την επάνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία, στον ΓΣ Ελευθερούπολης εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία δίνουν συγχαρητήρια σε όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια τους στην διάρκεια του πρωταθλήματος, όπως επίσης και στον προπονητή και τους αθλητές του συλλόγου, ενώ καταλήγουν με νόημα ότι το τρένο του ΓΣΕ μόλις ξεκίνησε… Αναλυτικά.

«Η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Ελευθερούπολης μετά από μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά, είναι στην ευχάριστη θέση να πανηγυρίσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες της ομάδας και φυσικά στον πρωτεργάτη του θριάμβου Παπαδόπουλο Κυριάκο αλλά και στον γυμναστή της ομάδας Βασιλειάδη Αλέξανδρο. Φυσικά αυτή η καταπληκτική πορεία της ομάδας (30 σερί νίκες) δεν θα μπορούσε να ευοδωθεί χωρίς την αμέριστη συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου της Ελευθερούπολης αλλά και των επαγγελματιών που ήταν υποστηρικτές και αρωγοί αυτής της μεγάλης προσπάθειας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης και στην διοίκηση του Δήμου Παγγαίου και ξεχωριστά στον Δήμαρχο Παγγαίου κύριο Αναστασιάδη Φίλιππο που είναι πάντα στο πλευρό της ομάδας. Το τρένο του ΓΣΕ μόλις ξεκίνησε…»!