Βόλεϊ Κορασίδων: Στην Καβάλα η β’ φάση του Πανελλήνιου

Από τις 15 έως τις 18 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί, για 2η συνεχόμενη χρονιά, στο «Αλ. Δήμογλου» στην Καλαμίτσα η β’ φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος βόλεϊ κορασίδων

Με την αμέριστη βοήθεια του Δήμου Καβάλας και της Δημωφέλειας, αλλά και το προσωπικό ενδιαφέρον της δημάρχου κ Τσανάκα και του αντιδημάρχου κ Φιλόσογλου, η οργανωτική επιτροπή της ομοσπονδίας βόλεϊ ανέθεσε στην πόλη της Καβάλας –για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά-την διοργάνωση της προημιτελική φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος βόλεϊ κορασίδων (15-18 Ιουνίου) για την βόρεια Ελλάδα. Οι οχτώ ομάδες θα διαγωνισθούν σε δυο ομίλους είναι οι εξής: (Α` όμιλος): Άρης, δευτεραθλητής ΕΣΠΕΚΕΛ, Καβάλα, ΑΣ Μακεδόνες. (Β’ όμιλος): Πρωταθλητής ΕΣΠΕΚΕΛ, Ελπίδα, Μέγας Αλέξανδρος, Ηρακλής Ιωαννίνων. Η άκρως επιτυχημένη διοργάνωση πέρσι στο ίδιο γήπεδο αλλά και η διάθεση της Δημοτικής Αρχής της Καβάλας να συμβάλει και φέτος στην πραγματοποίηση των αγώνων, ήταν ο καταλύτης για να φιλοξενηθεί και φέτος η β’ φάση στο κλειστό της Καλαμίτσας, με αποτέλεσμα η ομάδα της Καβάλας να αγωνιστεί εντός έδρας στους δυνατούς αυτούς αγώνες, αλλά και τον κόσμο της Καβάλας να απολαύσει ένα τετραήμερο γεμάτο με υψηλού επιπέδου βόλεϊ!

ΑΟ Καβάλας:«Γιορτή του Αθλητισμού»

Με την ευκαιρία της ανάληψης της διοργάνωσης η διοίκηση του ερασιτέχνη ΑΟΚ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση. «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Καβάλα ανακοινώνει πως έγινε αποδεκτή από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης η πρόταση για την ανάληψη της διοργάνωσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων (Β’ φάση).  Χάρη στην για ακόμα  μια φορά αμέριστη βοήθεια και στήριξη  του Δήμου Καβάλας και της Δημωφέλεια αλλά και το προσωπικό ενδιαφέρον της δημάρχου κ. Τσανάκα και του αντιδημάρχου Αθλητισμού & Παιδείας κ. Φιλόσογλου,  η οργανωτική επιτροπή της ομοσπονδίας επέλεξε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την πόλη μας!

Οι αγώνες της προημιτελικής φάσης θα διεξαχθούν από τις 15 ως τις 18 Ιουνίου, με τον όμιλο μας να αποτελείται από τις παρακάτω ομάδες: AO Kαβάλα, Άρης, δευτεραθλητής ΕΣΠΕΚΕΛ, ΑΣ Μακεδόνες ενώ ο Β’ όμιλος από τις ομάδες : πρωταθλητής ΕΣΠΕΚΕΛ, Ελπίδα, Μέγας Αλέξανδρος, Ηρακλής Ιωαννίνων. Καλούμε όλο τον κόσμο να συμπαρασταθεί στην ομάδα μας και να παραβρεθεί στους αγώνες που θα είναι μια γιορτή του αθλητισμού, με ένα τετραήμερο με υψηλού επιπέδου αγώνες ποδοσφαίρισης, όπως άλλωστε έγινε και την περασμένη χρονιά»!