Δήμος Καβάλας: Το πλάνο της αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών

Στο κλειστό γυμναστήριο των Ποταμουδίων, στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του Παληού και στα γήπεδα τέννις στην Καλαμίτσα επεκτείνεται το πλάνο των παρεμβάσεων στις αθλητικές υποδομές από τον Δήμο Καβάλας

Τις νέες παρεμβάσεις του Δήμου Καβάλας στις αθλητικές υποδομές, ύστερα από την ψήφιση του μεγάλου έργου της ανακαίνισης του Βερούλειου Σταδίου, έκανε γνωστές με ανάρτηση του ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Καβάλας Γιώργος Φιλόσογλου. Οι παρεμβάσεις αυτές θα γίνουν στο κλειστό των Ποταμουδίων, στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ του Παληού και τέννις της Καλαμίτσας, ενώ το επόμενο βήμα θα γίνει στα γήπεδα ποδοσφαίρου στις Δημοτικές Ενότητες. Αναλυτικά. «Μετά το Βερούλειο, έρχεται σε λίγο καιρό προς ψήφιση από το Δημοτικό Συμβούλιο, σειρά εκτέλεσης νέων έργων στις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου μας:

  • Ποταμούδια: Ριζική ανακαίνιση αποδυτηρίων, μπάνιων, τουαλετών, μονώσεων για τις υγρασίες, τοποθέτηση καθισμάτων στις κερκίδες, βελτιώσεις στο σύστημα ψύξης-θέρμανσης, ελαιοχρωματισμοί και λοιπές βελτιώσεις.
  • Παληό: Ριζική ανακατασκευή στο ανοικτό γήπεδο μπάσκετ και τον περιβάλλοντα χώρο.
  • Γήπεδα Τέννις: Αντικατάσταση των τριών αγωνιστικών χωρών των γηπέδων με νέο συνθετικό τάπητα και χαλαζία, αντικατάσταση προβολέων με λάμπες LED, τοποθέτηση καθισμάτων στις κερκίδες και λοιπές ουσιαστικές παρεμβάσεις.

Παράλληλα έχει ξεκινήσει και η διαδικασία μελέτης, για τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων, Χαλκερού και Νέας Καρβάλης. Οι υπάλληλοι της τεχνικής υπηρεσίας εργάζονται πυρετωδώς όπως και οι συνάδελφοι Δήμος Τουλκίδης και Ευαγγελία Δρακονάκη, τους οποίους και ευχαριστώ».