ΕΠΣ Καβάλας: Τα νέα των ομάδων

Γενικές συνελεύσεις, αποχωρίσεις και ανανεώσεις παικτών και προπονητών στις ποδοσφαιρικές ομάδες της Καβάλάς

Η αγωνιστική περίοδος στην ΕΠΣΚ ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες, ωστόσο αρκετές ομάδες ήδη έχουν αρχίσει την προετοιμασία τους εν όψει της επόμενης με την διεξαγωγή ΓΣ, αλλά και το κλείσιμο συμφωνιών με παίκτες και προπονητές. Τα τελευταία νέα τους είναι τα εξής:

Ατρόμητος Χαλκερού: Ανανεώσεων συνέχεια…

Μια από τις βασικές προτεραιότητες της ομάδας, που επανήλθε στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΚ, είναι να διατηρήσει τον βασικό κορμό της. Έτσι λοιπόν ήρθε σε συμφωνία επέκτασης της συνεργασίας με τους παίκτες: Αντέσχο (Αρχηγός), Παπαδόπουλο Γ., Κακαλή, Βορίδη, Χάσα, Πασχάλα, Μπαϊράμ, Τόνιο και Ταξίδη. Επίσης ο Δημήτρης Φαρμάκης ένας εκ των αρχηγών της ομάδας, ο οποίος την περασμένη χρονιά δεν μπόρεσε να βοηθήσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, φέτος μετά από συζήτηση ανάμεσα στις δύο πλευρές ανανεώθηκε η συνεργασία και μιας που λύθηκε το πρόβλημα θα είναι από τους αμυντικούς στυλοβάτες στην δύσκολη προσπάθεια της ομάδας στην νέα κατηγορία.

Φρίξος Πλατανοτόπου: Δεν συνεχίζει

ο Γ. Καρακότσαλης

Η χρονιά για τον Φρίξο ήταν άκρως επιτυχημένη, μιας και εξασφάλισε τον τίτλο στον 2ο όμιλο της Β’ κατηγορίας και προβιβάστηκε στην Α’, ωστόσο τη νέα χρονιά δεν θα έχει στον πάγκο της τον προπονητή Γ. Καρακότσαλη, όπως ανακοινώθηκε από τον σύλλογο. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η συνεργασία της ομάδας μας με τον προπονητή κύριο Καρακότσαλη Γιάννη ολοκληρώθηκε με την λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την μέχρι τώρα συνεργασία, και να του ευχηθούμε καλή τύχη στην νέα του ομάδα. Η ομάδα μας θα συνεχίσει να στηρίζεται ως επί το πλείστον στα δικά της παιδιά, και με της κατάλληλες προσθήκες να κυνηγήσει ότι την αναλογεί στην Α’ κατηγορία».

Αναγέννηση Λιμεναρίων: Παραμένει

ο Τσαπανίδης στον πάγκο

Η πρώτη απόφαση της νέας διοίκησης του συλλόγου, μετά την κατάκτηση του τίτλου στον 1ο όμιλο της Β’ και την επάνοδο της στην Α’ κατηγορία ήταν να ανανεώσει την συνεργασία της με τον προπονητή Τάσο Τσαπανίδη. «Η νέα διοίκηση της ομάδας, είναι στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Τάσο Τσαπανίδη και του εύχεται καλή συνέχεια στο έργο του. Τα καλύτερα έρχονται…»!

Φάρος Μαριών: Γενική Συνέλευση σήμερα…

Το ΔΣ του Φάρου Μαριών καλεί όλα τα μέλη του στην τακτική γενική συνέλευση της ομάδας που θα γίνει σήμερα Δευτέρα 5/6 στην ταβέρνα Άλφας με θέματα:1. Απολογισμός χρονιάς, 2. Συζήτηση για το μέλλον της ομάδας, 3. Εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης. Σε περίπτωση μη απαρτίας οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 7/6.

Δόξα Αμυγδαλεώνας:

Γενική Συνέλευση την Τετάρτη

Για μεθαύριο Τετάρτη έχει οριστεί το ραντεβού των φίλων του Αμυγδαλεώνα για την διεξαγωγή της Γεν. Συνέλευσης. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Παρακαλούνται τα μέλη οι φίλοι καθώς και οι γονείς των παιδιών της ακαδημίας του συλλόγου μας να προσέλθουν στην γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Iουνίου στης 18:00 στο Καπνομάγαζο με θέματα: 1) Διοικητικός απολογισμός , 2) Οικονομικός απολογισμός, 3) Ανακοινώσεις προτάσεις, 4) Εγγραφές νέων μελών, 5) Ανάδειξη νέου ΔΣ. Η παρουσία όλων όσων αγαπούν και θέλουν το καλό του συλλόγου δεν κρίνεται απλώς απαραίτητη, είναι επιτακτική ανάγκη για την συνεχεία της λειτουργίας του».