AO Καβάλας: Η προθεσμία εκπνέει, ο ερασιτέχνης ετοιμάζεται…

Κανένα ενδιαφέρον για το ποδοσφαιρικό τμήμα μέχρι στιγμής, οπότε το πιο πιθανό για την ομάδα είναι να συμβεί αυτό που είχε προβλεφτεί απ' την αρχή της διαδικασίας...

Λίγα μόλις 24ωρα πριν από το τέλος της προθεσμίας που δόθηκε από την διοίκηση του ερασιτέχνη ΑΟΚ για όποιον ενδιαφέρεται να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας την επόμενη αγωνιστική περίοδο, και (όπως άλλωστε αναμενόταν) τίποτα σοβαρό και άξιο αναφοράς δεν προέκυψε! Οι ψίθυροι που ακούστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, όπως επίσης και κάποιο όνομα (εκτός Καβάλας), δεν απασχόλησαν καν τους παράγοντες του ΑΟ Καβάλα, που γνωρίζοντας ότι πολύ δύσκολα θα γίνει η… έκπληξη και θα εμφανιστεί κάποιος αξιόπιστος ενδιαφερόμενος, έχουν ήδη κάνει τα πλάνα τους για την επόμενη ημέρα!

Τα ονόματα

Όπως είναι γνωστό η προθεσμία εκπνέει την Τετάρτη 7 Ιουνίου, ενώ είναι επίσης γνωστό ότι στον ερασιτέχνη είναι αποφασισμένοι να κινηθούν με πολύ γρήγορους ρυθμούς για να δημιουργήσουν τη νέα ομάδα που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα του 1ου (από τους 8) ομίλου της Γ’ Εθνικής! Το πρώτο βήμα θα είναι συγκρότηση της νέας διοικούσας επιτροπής η οποία θα έχει έντονη την παρουσία μελών του ΔΣ του ερασιτέχνη! Ο πρόεδρος Γιώργος Λουπέλης (εκ της θέσης του) θα έχει σημαντικό στα πράγματα και θα έχει δίπλα του παράγοντες που είτε βρέθηκαν σε προηγούμενα σχήματα όπως για παράδειγμα ο Σωτήρης Δεληκάρης, ο Αντώνης Κατσαμακίδης και ο Μπάμπης Κουφατζής, είτε ενδιαφέρθηκαν κάποια στιγμή για την ομάδα όπως ο επιχειρηματίας Σάββας Λαζαρίδης! Οι περισσότεροι απ’ αυτούς μάλιστα αποτελούν και μέλη του ΔΣ του ΑΟΚ.

Τα οικονομικά

Επειδή ακριβώς έχει γίνει αρκετή προετοιμασία όλο αυτό το διάστημα, υπάρχει και μια πρώτη εικόνα και για την οικονομική στήριξη της προσπάθειας που θα γίνει! Μπορεί να μην υπάρξουν κάποιοι που θα σηκώσουν το μεγαλύτερο βάρος, όμως υπάρχουν υποσχέσεις ότι αρκετοί θα συνεισφέρουν, ακόμα και αν δεν βρίσκονται στο διοικητικό σχήμα, μιας και αν μη τι άλλο η νέα διοικούσα επιτροπή της ομάδας χαίρει εκτίμησης από τον κόσμο της Καβάλας.