Στίβος: Στις 22 Ιουλίου τελικά το Γκραν Πρι «Δαβιτζόγλεια»

Κατά 3 ημέρες μεταφέρθηκε η διεξαγωγή του γκρα πρι στίβου «Δαβιτζόγλεια» στην Καβάλα, όπως ανακοινώθηκε από τον ΣΕΓΑΣ, λόγω αλλαγής στο πρόγραμμα των Βαλκανικών αγώνων

Στις 22 Ιουλίου και όχι στις 19 όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί θα γίνει το 4ο Γκραν Πρι της σεζόν στην πόλη της Καβάλας. Την απόφαση αυτή πήρε η ομοσπονδία προκειμένου να καλύψει το αγωνιστικό κενό, που δημιουργήθηκε με την αλλαγή ημερομηνίας του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Α/Γ. Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες το Βαλκανικό Πρωτάθλημα θα γίνει 15-16 Ιουλίου. Οι αγώνες της Καβάλας θα έχουν την επωνυμία «Δαβιτζόγλεια»  και στην ουσία θα αποτελέσουν την συνέχεια της διοργάνωσης που πραγματοποιούνταν κάθε χρόνο στο «Ανθή Καραγιάννη» ως και το 2010 στην μνήμη του σφυροβόλου Ευθύμη Δαβιτζόγλου. Η Καβάλα είναι η τέταρτη πόλη που θα φιλοξενήσει αγώνα Γκραν Πρι το 2017. Το πρώτο έγινε στις 31 Μαΐου στην Έδεσσα και θα ακολουθεί ο αγώνας στο Αργος Ορεστικό (10/6) και την Πάτρα (12/7).

Νέο στρώμα στο «Ανθή Καραγιάννη»

Εν τω μεταξύ ο Δήμος Καβάλας, στα πλαίσια της προσπάθειας που καταβάλλει, για την ολική αναβάθμιση του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» και ενόψει του δεύτερου σερί πανελλήνιου πρωταθλήματος στιβου που θα φιλοξενήσει (15-16/7), καθώς και την διοργάνωση του γκραν-πρι «Δαβιτζόγλεια» προχωρά στην προμήθεια ενός υπερσύγχρονου σετ «άλμα εις ύψος» (στρώμα, βάσεις, κάλυμμα κλπ ), της κορυφαίας εταιρίας στον κόσμο Nortdic, παρακαταθήκη για τους αθλητές μας.