Ερασιτέχνης ΑΟΚ: «Δεν θα έχει νόημα να αναπολούμε το παρελθόν»

Και επίσημα πλέον ο ερασιτέχνης ΑΟΚ αναλαμβάνει τις τύχες του ποδοσφαιρικού τμήματος και με την ανακοίνωση του καλεί όλους να βοηθήσουν στην προσπάθεια που θα ξεκινήσει, για να μην αναπολούμε μόνο το παρελθόν...

Η επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης του ερασιτέχνη ΑΟΚ (τα ξημερώματα) της Πέμπτης, έβαλε τέλος στην άκαρπη περίοδο εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ομάδα της Καβάλας! Πλέον αυτό που θα συμβεί είναι αυτό που περίμεναν όλοι και πολύ περισσότερο τα μέλη της διοίκησης του ΑΟ Καβάλας, δηλαδή να αναλάβουν αυτοί τις τύχες του συλλόγου. Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι η νέα διοικούσα επιτροπή θα είναι στην ουσία ένα μεγάλο μέρος του ΔΣ του ερασιτέχνη και ίσως κάποιοι που θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν τον σύλλογο. Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται η σπουδαιότητα της συνδρομής του επιχειρηματικού κόσμου της Καβάλας καθώς και των θεσμικών φορέων, και τονίζεται ιδιαίτερα αν δεν βοηθήσουν όλοι αυτοί, τότε δεν θα έχει νόημα να συνεχιστεί η προσπάθεια και να αναπολούμε το ένδοξο παρελθόν!

Η Ανακοίνωση

Η ανακοίνωση του ΑΟΚ αναφέρει τα εξής: «Κατόπιν και της παρέλευσης της προθεσμίας κατάθεσης επίσημης πρότασης, ενημερώνουμε πως δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον για την ανάληψη της διοίκησης της ποδοσφαιρικής μας ομάδας. Πλέον, η απόφαση του ΔΣ του ΑΟΚ είναι πως θα συσταθεί μια διοικούσα επιτροπή που θα απαρτίζεται κυρίως από μέλη του συμβουλίου μας ενώ είμαστε ανοικτοί σε οποιονδήποτε θα θέλει να συνδράμει με μεράκι και ανιδιοτέλεια, για το καλό της αγαπημένης μας ομάδας.

Ο Αθλητικός Όμιλος Καβάλα είναι η ομάδα της πόλης μας, φέρει το όνομα αυτής και χρειάζεται την στήριξη όλων των φιλάθλων, των δημοσίων φορέων και των επιχειρήσεων ώστε να συνεχίσει να υπάρχει και να αισιοδοξεί για το μέλλον, γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν έχει κανένα νόημα τόσο η προσπάθεια μας όσο και το να αναπολούμε με θαυμασμό το παρελθόν της. Σύντομα θα αρχίσει ο αγωνιστικός σχεδιασμός για τη νέα περίοδο και θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε πολλά περισσότερα. Με σεβασμό στο καραβάκι μας και τον φίλαθλο κόσμο του».