ΑΟ Καβάλας: Ανυφαντάκης η πρώτη επιλογή…

Ο Κρητικός τεχνικός είναι η προτεραιτότητα των παραγόντων του ερασιτέχνη ΑΟΚ για την τεχνική ηγεσία της ομάδας τη νέα χρονιά

Ο Κώστας Ανυφαντάκης εμφανίζεται ως το μεγάλο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΑΟΚ, τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας! Η παρουσία του Κρητικού τεχνικού στον πάγκο της ομάδας από τον Φεβρουάριο έως τον Δεκέμβριο του 2015, δημιούργησε ισχυρούς δεσμούς στις τάξεις των φιλάθλων αλλά και των μελών του ερασιτέχνη ΑΟΚ, και λόγω της αξίας και των δυνατοτήτων του ως προπονητής, αλλά και λόγω του χαρακτήρα του, και γι’ αυτό φαίνεται ότι είναι η πρώτη επιλογή της ομάδας για την συγκεκριμένη θέση! Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πέρα από την  θέληση από την πλευρά της Καβάλας για να επιστρέψει στο «Ανθή Καραγιάννη», και ο ίδιος ο τεχνικός επιθυμεί να δουλέψει και πάλι στην ομάδα!

Θέλουν και οι δύο αλλά…

Το γεγονός όμως ότι παρά το ότι και οι δύο επιθυμούν την συνεργασία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, δείχνει ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά! Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες, κυρίως από την πλευρά του προπονητή, που θα πρέπει να εκτιμηθούν για να επέλθει η οριστική συμφωνία! Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι στον ΑΟΚ θέλουν να κλείσει το ζήτημα άμεσα, είτε θετικά είτε αρνητικά, μιας και ο στόχος τους είναι να συμφωνήσουν με προπονητή το αργότερο μέχρι αύριο για να προχωρήσουν με τα υπόλοιπα θέματα της οργάνωσης του ποδοσφαιρικού τμήματος!

Αμέσως μετά ο Γεν. Αρχηγός

Αν υπάρξει τελική συμφωνία με τον Ανυφαντάκη τα πράγματα θα εξελιχθούν όπως έχουν προγραμματιστεί, και το επόμενο βήμα θα είναι η εξεύρεση του νέου γενικού αρχηγού, κι απ’ εκεί και πέρα θα ξεκινήσουν και οι επίσημες συζητήσεις με τους μεταγραφικούς στόχους του καλοκαιριού! Αν όμως δεν προχωρήσει του Κρητικού τεχνικού τότε θα σημειωθεί μια καθυστέρηση, ωστόσο υπάρχουν και άλλες επιλογές που βρίσκονται στο «τραπέζι» και θα εξετασθούν καταλλήλως… Σε ότι αφορά τους ποδοσφαιριστές, όλο αυτό το διάστημα έχει γίνει μια σχετική προεργασία και το μόνο που απομένει είναι η σύμφωνη γνώμη του προπονητή για να κλείσουν οι πρώτοι παίκτες!