Βαγγέλης Παππάς: «Προτιμήσαμε Καβαλιώτη κι όχι αυτούς που πρότειναν οι μάνατζερ»

Η εμπιστοσύνη σ' έναν νεαρό, σπουδαγμένο στο αντικείμενο και φιλόδοξο προπονητή, ήταν τα στοιχεία που κυριάρχησαν στην επιλογή του Ανδρέα Καραπιπερίδη για την θέση του προπονητή, σύμφωνα με τον Βαγγέλη Παππά

Τους λόγους που η ομάδα μπάσκετ της Καβάλας αποφάσισε να εμπιστευτεί τον Ανδρέα Καραπιπερίδη στην τεχνική ηγεσία εξήγησε ο αντιπρόεδρος της Βαγγέλης Παππάς, κάνοντας λόγο για έναν ντόπιο προπονητή που έχει γνώση του αντικειμένου και φιλοδοξία ανάλογη με της ομάδας. Συγκεκριμένα τόνισε ότι «εμείς δεν ακούσαμε τους διάφορους μάνατζερ που μας πρότειναν προπονητές που ερχόταν από μακριά. Θέλουμε να αξιοποιήσουμε κάθε νέο Καβαλιώτη που μας ταιριάζει σ’ αυτό που πάμε να δημιουργήσουμε. Αυτό κυριάρχησε και στην δική μου λογική που πρότεινα τον κ. Καραπιπέρίδη αλλά και στον κύριο μέτοχο της εταιρίας τον κ. Κώστα Παπακωνσταντίνου που το αποδέχτηκε αμέσως! Έχουμε λοιπόν έναν νέο Καβαλιώτη τεχνικό που είναι σπουδαγμένος πάνω στο μπάσκετ, που του δίνουμε την ευκαιρία να κάνει πρωταθλητισμό μιας και από τώρα το λέμε ότι ο στόχος μας θα είναι να επανέλθουμε στην Α2 Εθνική κατηγορία, που όλοι είδατε με τι σκευωρία και ποιο άδικο τρόπο υποβιβάστηκε»!

«Ξέραμε πριν τα πλέι άουτ για τα Πεύκα»

Σε ότι αφορά την γνωστή υπόθεση των Πεύκων, ο κ. Παππάς ήταν καυστικότατος λέγοντας ότι «εμείς γνωρίζαμε τι θα συμβεί με τους Μαχητές, πριν καν αρχίσουν τα πλέι άουτ! Γνωρίζαμε από μέλη της ομάδας τους ότι δεν θα κρατηθεί στην Α2 αλλά θα παίξει στην Β’ Εθνική (σ. σ. συγχώνευση με τον Παναθλητικό και πώληση του ΑΦΜ για μια θέση στην Α2). Τώρα καταλαβαίνει κανείς γιατί ο κ. Συμεωνίδης κράτησε τα Πεύκα στην κατηγορία. Αργότερα θα μάθετε και ποια θα είναι η ομάδα που θα ανεβεί και θα καταλάβουν όλοι ότι όλα αυτά έγιναν με το… αζημίωτο! Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια! Όσα ψέματα και να πεις κάποια στιγμή θα βγουν στην επιφάνεια… Ο Συμεωνίδης, στο 3ο ματς που μας «σφαγίασαν» ήταν επιδεικτικά στην πρώτη θέση στις κερκίδες για να τον βλέπουν οι διαιτητές. Ο διαιτητής Δεσλής που μου έδωσε τεχνική ποινή γιατί του είπα «γιατί είναι 16-3 οι βολές;» και μου απάντησε «και πολύ καλά είναι και πρόσεχε γιατί θα σε πετάξω έξω» και μετά που έδωσε και τεχνική ποινή, επιβραβεύτηκε με το να τοποθετηθεί σε αγώνα τελικού της Α1».

Σήμερα η 2η συνάντηση

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα το απόγευμα στην Καλαμίτσα θα γίνει η 2η συνάντηση των φίλων της ομάδας με τους παράγοντες της. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Στα πλαίσια του νέου ξεκινήματος της ανδρικής μας ομάδας μπάσκετ στη Β’ Εθνική καλούμε για δεύτερη φορά σε συνάντηση με τους φίλους της ομάδας μας την Δευτέρα 12/6 στις 20.00 στην Καλαμίτσα έξω από τα γραφεία της ΚΑΕ. Η παρουσία σας θα μας χαροποιήσει και θα τονώσει αυτή την νέα πανκαβαλιωτικη αρχή…»!