ΕΠΣ Καβάλας: Στις 12 Αυγούστου οι εκλογές για τη νέα διοίκηση

Ο Μπ. Ευσταθιάδης ζήτησε να προταθεί από την Ένωση να είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό Β. Γραμμένου

Μπορεί η καταληκτική ημερομηνία για την διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη της νέας διοίκησης στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Καβάλας να είναι οι αρχές Σεπτεμβρίου, ωστόσο αυτές θα πραγματοποιηθούν σχεδόν ένα μήνα νωρίτερα, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ. Ο Μπάμπης Ευσταθιάδης ανακοίνωσε λοιπόν ότι οι εκλογές θα γίνουν το Σάββατο 12 Αυγούστου και ότι η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 Ιουλίου. Στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου έκλεισε και τυπική η αγωνιστική περίοδος στα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Καβάλας με την επικύρωση των βαθμολογιών σε όλες τις κατηγορίες, την ανακήρυξη των πρωταθλητών και των ομάδων που προβιβάζονται αλλά και υποβιβάζονται!

Υποψήφιος με τους πρώην «αντιπάλους»;

Στη συνέχεια της συνεδρίασης ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ ζήτησε από το διοικητικό συμβούλιο να τον προτείνει για να είναι υποψήφιος με την παράταξη του Βαγγέλη Γραμμένου στις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ (οι οποίες σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες τοποθετούνται το Σάββατο 22 Ιουλίου)! Η αίτηση του κ. Ευσταθιάδη έγινε ομόφωνα δεκτή μιας και η «αντιπολίτευση» στο ΔΣ συμφώνησε, αφού είναι γνωστό ότι ήδη από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης της υποψηφιότητας του προέδρου της ΕΠΣ Μακεδονίας για την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ήταν στο πλάι του. Μάλιστα είχε προτείνει επίσημα να υποστηρίξει και η ΕΠΣΚ τον κ. Γραμμένο, αλλά τότε η πρόταση αυτή δεν έγινε αποδεκτή, αφού είναι γνωστό ότι η Καβάλα ανήκε στον στενό πυρήνα των υποστηρικτών του Γ. Γκιρτζίκη και αργότερα του Δ. Ελευθεριάδη! Τότε μάλιστα ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε εκφραστεί θετικά τόσο για τον κ. Γραμμένο όσο και για τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη! Από τότε μέχρι τώρα όμως (αν και δεν πέρασε πολύς καιρός) οι καταστάσεις έχουν αλλάξει και πλέον η ΕΠΣΚ εμφανίζεται στο πλευρό των επικείμενων «νικητών» των εκλογών… Σ’ αυτό το σημείο θα πρέπει να τονιστεί ότι η (ομόφωνη) πρόταση της Καβάλας υπάρχει, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι ο κ. Ευσταθιάδης θα είναι στο ψηφοδέλτιο του Βαγ. Γραμμένου…

Γ. Σουφλέρης: «Εμείς ήδη σχεδιάζουμε

την επόμενη μέρα στην διοίκηση της ΕΠΣΚ»

Εν τω μεταξύ αναφερόμενος στις επικείμενες εκλογές της ΕΠΣΚ, ο πρώην πρόεδρος της και νυν μέλος του ΔΣ Γιώργος Σουφλέρης εμφανίστηκε σίγουρος για το θετικό αποτέλεσμα για την παράταξη στην οποία συμμετέχει (ΑΝΑΣΑ στο Καβαλιώτικο Ποδόσφαιρο). Σχολιάζοντας δηλώσεις παραγόντων που ανήκουν στην πλειοψηφούσα παράταξη του ΔΣ που δίνουν στην πλευρά τους ένα ποσοστό 80% στις επικείμενες εκλογές τόνισε ότι «για εμάς οι εκλογές έχουν ήδη τελειώσει και ήδη σχεδιάζουμε την επόμενη ημέρα στην διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας! Το κλίμα που συναντάμε στις επαφές μας με τα σωματεία είναι πολύ καλό! Πλέον, τώρα που τα πρωταθλήματα έχουν ολοκληρωθεί μπορούν να εκφραστούν και να εκδηλώσουν τις προτιμήσεις τους ελεύθερα και χωρίς φόβο! Αυτό που έχω να πω είναι ότι τα σωματεία είναι έτοιμα να αναλάβουν αυτά τις τύχες του τοπικού ποδοσφαίρου, αφήνοντας έξω τον αυταρχισμό της νυν διοίκησης»!