ΑΟ Καβάλας: Ανυφαντάκης στον πάγκο, Αντωνιάδης Γεν. Αρχηγός

Έκλεισε το θέμα του προπονητή και του γενικού αρχηγού στην ομάδα και αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις

Από την στιγμή που ο Κώστας Ανυφαντάκης ξεπέρασε τα προσωπικά ζητήματα που «φρέναραν» την πιθανότητα επιστροφής του στην Καβάλα, το θέμα θεωρείται ότι έχει κλείσει και ο Κρητικός τεχνικός θα είναι αυτός που θα καθίσει στον πάγκο του ΑΟΚ στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής! Η πρόταση για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας στηρίχθηκε από συγκεκριμένους παράγοντες τόσο εντός του διοικητικού σχήματος του ερασιτέχνη ΑΟΚ, όσο και εκτός, και συνοδεύτηκε με ανάληψη σημαντικών οικονομικών βαρών σε ότι αφορά τα έξοδα για την παραμονή και την σίτιση του στην Καβάλα! Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νέος (πλέον) προπονητής της ομάδας θα βρίσκεται στην Καβάλα στο τέλος της εβδομάδας, (πιθανότατα την Παρασκευή) για να κλείσει και τυπικά η συμφωνία! Ο λόγος που δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση του ΑΟΚ, και δεν αναμένεται να συμβεί κάτι τέτοιο μέχρι και την Πέμπτη, οπότε και προβλέπεται να συνεδριάσει το ΔΣ του ερασιτέχνη, είναι ότι θα πρέπει να ενημερωθούν όλα τα μέλη του διοικητικού σχήματος!

Στη Ρόδο για το UEFA Pro

Ο Κώστας Ανυφαντάκης θα έρθει για λίγο στην Καβάλα, ξεκινώντας άμεσα τον μεταγραφικό σχεδιασμό, ωστόσο μετά από 4 ημέρες αναμένεται να αποχωρήσει για να μεταβεί στην Ρόδο προκειμένου να παρακολουθήσει την σχολή προπονητών για να αποκτήσει το ανώτατο δίπλωμα που είναι το UEFA Pro.

Επανέρχεται ο Γ. Αντωνιάδης

Σε ότι αφορά το θέμα του γενικού αρχηγού, που είχε επισημανθεί από την αρχή ότι θα ήταν το δεύτερο ζήτημα που θα αντιμετώπιζε η διοίκηση του συλλόγου, αυτός θα είναι ο Γιάννης Αντωνιάδης, ο οποίος επανέρχεται στην ομάδα της Καβάλας μετά από αρκετά χρόνια! Βρέθηκε στην ίδια θέση όταν την είχε αναλάβει ο Δημήτρης Τούλης αλλά ύστερα από ένα διάστημα αποχώρησε. Ο νέος γεν. αρχηγός συνδέεται φιλικά με το νέο προπονητή και συνεπώς η συνεργασία τους αναμένεται να είναι αγαστή! Και στην δική του περίπτωση πάντως δεν αναμένεται να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις, για τον ίδιο λόγο που δεν ανακοινώνεται και ο προπονητής! Σύμφωνα με την γνωστή πρακτική, ο ερασιτέχνης ΑΟΚ θα κάνει επίσημες ανακοινώσεις με δελτίο τύπου μετά το τέλος του ΔΣ της Πέμπτης, δηλαδή τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Παρασκευής…