ΑΟ Καβάλας: Και επίσημα Ανυφαντάκης!

Ανακοινώθηκε και επίσημα από τον ΑΟΚ η επιστροφή του Κρητικού τεχνικού στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά από 1,5 χρόνο, όπως και η ανάληψη της θέσης του γεν. αρχηγού από τον Γιάννη Αντωνιάδη

Eπισημοποιήθηκε η συμφωνία της Καβάλας με τον προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη, ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο Κρητικός τεχνικός ήρθε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Καβάλα και έκλεισε και τυπικά την συμφωνία που σε προφορικό επίπεδο είχε κλείσει ήδη από την Δευτέρα. Έτσι επιστρέφει στην ομάδα μετά από 1,5 χρόνο με την ελπίδα ότι αυτή τη φορά το «καραβάκι» θα μπορέσει να πετύχει τον στόχο του! Άμεσος συνεργάτης του Ανυφαντάκη θα είναι ο Γιάννης Αντωνιάδης ως γενικός αρχηγός που κι αυτός επιστρέφει στον ΑΟΚ, ύστερα από τη θητεία του στο ίδιο πόστο επί προεδρίας Δημήτρη Τούλη.

Η Ανακοίνωση

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη που επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από 1.5 χρόνο ενώ στο μεσοδιάστημα βρέθηκε και στον πάγκο του Πανθρακικού. Παράλληλα, το πόστο του γενικού αρχηγού αναλαμβάνει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιάννης Αντωνιάδης, ο οποίος και παλαιότερα έχει υπηρετήσει την ομάδα μας από ανάλογη θέση».

Πρώτα οι ανανεώσεις…

Ο νέος τεχνικός του ΑΟΚ έπιασε αμέσως δουλειά σε ότι αφορά τον σχεδιασμό της ομάδας και σε πρώτη φάση θα ασχοληθεί με τις ανανεώσεις της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν πέρσι την φανέλα της Καβάλας! Υπάρχουν κάποιοι που έχουν εκφράσει την επιθυμία να παραμείνουν και κάποιοι που περίμεναν τις εξελίξεις στα διοικητικά της ομάδας και στο θέμα του προπονητή! Απ’ εκεί και πέρα όταν υπάρχει μια πρώτη καλή εικόνα απ’ το συγκεκριμένο «μέτωπο», θα ξεκινήσει και το μεταγραφικό ενδιαφέρον, όπου κι εκεί έχει γίνει μια σχετική προεργασία από την διοίκηση της ομάδας. Ο Κώστας Ανυφαντάκης θα βρίσκεται στην Καβάλα μέχρι την Κυριακή και στην συνέχεια θα αναχωρήσει για την Ρόδο προκειμένου να παρακολουθήσει την σχολή UEFA Pro, όμως θα βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους συνεργάτες του στην Καβάλα.

Συλλυπητήρια για τον θάνατο της Βάσιας Καραμπετάκη

Εν τω μεταξύ η διοίκηση του ερασιτέχνη ΑΟΚ με ανακοίνωση της εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες Καραμπετάκη και Ξουλόγη για θάνατο της Bάσιας Καραμπετάκη. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η οικογένεια του Aθλητικού Ομίλου Καβάλα εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες Καραμπετάκη και Ξουλόγη για τον πρόωρο και άδικο χαμό της Bάσιας Καραμπετάκη. Δυστυχώς ακόμα ένας νέος άνθρωπος έφυγε για την γειτονιά των Αγγέλων, όπου θα βρει και τον αγαπημένο της πατέρα που προσέφερε τα μέγιστα στην ομάδα μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει Βάσια και καλό κουράγιο σε όλους τους συγγενείς σου και αγάπη-υγεία στο νεογέννητο…»!