Dragon of the Ring 2: Η «Μητέρα όλων των Μαχών» του Kick Boxing στην Καβάλα

Ο Γιάννης Σοφοκλέους και μια πλειάδα αθλητών από όλη την Ελλάδα «ξυπνάνε» τον Δράκο στο Κλειστό της Καλαμίτσας, επιφυλάσσοντας ένα μοναδικό show, στα πρότυπα του εξωτερικού, για τους λάτρεις του αθλήματος

Λίγες ώρες απομένουν μέχρι τo μεγάλο ραντεβού των φίλων των μαχητικών αθλημάτων και ιδιαίτερα του Κick Βoxing στην Καβάλα το βράδυ του Σαββάτου 17 Ιουνίου 2017 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Καλαμίτσας  Dragon of the Ring 2.

Στο main event ο κορυφαίος Έλληνας Kickboxer Γιάννης Σοφοκλέους διεκδικεί ακόμα ένα Παγκόσμιο τίτλο με αντίπαλο τον πρωταθλητή Ιταλίας Federico Spano, έναν τίτλο που κατέχουν μόνο 2 Έλληνες: ο Μιχάλης Ζαμπίδης και ο Πάρις Βασιλικός, ενώ στο pregame οι καλύτεροι μαχητές της Καβάλας αντιμετωπίζουν αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Ο Δράκος του αθλήματος «βρυχάται» στην Καβάλα…

Το Dragon of the Ring είναι μια εκδήλωση Kick Boxing και Πυγμαχίας, που διοργανώνεται από τον Αθλητικό Σύλλογο Dragonhearts Chios. Πρόκειται για ένα πραγματικό show, αντάξιο σε όλα του των μεγάλων αντίστοιχων show του εξωτερικού. Μετά την πρώτη διοργάνωση στη Χίο, το Dragon of the Ring έρχεται στην Καβάλα το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017, δίνοντας την ευκαιρία στο Καβαλιώτικο κοινό και όχι μόνο να δει από κοντά τους καλύτερους αθλητές του χώρου, από την Καβάλα και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Μεγάλη στιγμή των αγώνων είναι η προσπάθεια του κορυφαίου Έλληνα kickboxer Γιάννη Σοφοκλέους απέναντι στον Ιταλό πρωταθλητή Federico Spano για την διεκδίκηση της παγκόσμιου φήμης ζώνη KING OF THE RING της ομοσπονδίας WIPU, μια ζώνη που έχουν κατακτήσει τα μεγαλύτερα ονόματα του επαγγελματικού Kick Boxing όπως ο Albert Kraus, ο Wanlop Sitpholek, μέχρι τους δικούς μας Μιχάλη Ζαμπίδη και Πάρι Βασιλικό.

Η συμμετοχή των μεγάλων σχολών μαχητικών αθλημάτων του νομού θα συμβάλει στην επιτυχία του Dragon of the Ring 2, καθώς οι μαθητές του Σωκράτη Καραΐτη, Πάρη Βασιλικού, Παναγιώτη Καρανικολή και Λάζαρου Χατζησάββα θα δώσουν το «παρών» στην αρένα του Δράκου, όπου θα κοντραριστούν με αθλητές από τις καλύτερες σχολές από όλη την Ελλάδα.

Η κύρια κάρτα της εκδήλωσης θα ξεκινήσει στις 20:00, ενώ μετά τις 18:00 θα ξεκινήσουν οι pregame αγώνες, δίνοντας την ευκαιρία σε νεαρούς αθλητές να συμμετάσχουν σε μια μεγάλη διοργάνωση.

Γιάννης Σοφοκλέους: Επιστροφή στη «μητρόπολη» του Kick Boxing μετά από 4 χρόνια

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στον πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας WIPU Harry Gorian, ο οποίος θα παραβρεθεί ως supervisor του event, η παρουσία του οποίου τιμά ιδιαίτερα την διοργάνωση αλλά και την «μητρόπολη» του Kick Boxing, την Καβάλα, καθώς και η αγωνιστική επιστροφή του Γιάννη Σοφοκλέους μετά από 4 χρόνια στην πόλη του.

Έχοντας, λοιπόν, όλα τα παραπάνω το Dragon of the Ring 2 θα δώσει στο κοινό τους πιο ανταγωνιστικούς και εντυπωσιακούς αγώνες των τελευταίων ετών στην Καβάλα. Το εισιτήριο της εκδήλωσης είναι στα 15 ευρώ.

Μπορείτε να διαβάσετε τη συνέντευξη που έδωσαν ο Γιάννης Σοφοκλέους και ο Θοδωρής Πολίτης για το μεγάλο event στο ALPHA Radio 88,6 εδώ.