ΕΠΣ Καβάλας: Τα νέα των ομάδων

Έντονη είναι η δραστηριότητα στα ποδοσφαιρικά σωματεία της ΕΠΣ Καβάλας, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου αλλά και των επικείμενων εκλογών

Επιτυχίες σε τουρνουά, μεταγραφές, ανανεώσεις συνεργασιών και… εξηγήσεις αποτελούν την επικαιρότητα των ομάδων της Καβάλας τις τελευταίες ώρες.

Ηρακλής Καβάλας: 3η θέση στο τουρνουά του Βερμίου

Την 3η θέση ανάμεσα σε 14 ομάδες κατέκτησε το τμήμα Τζούνιορ (2008) του Ηρακλή Καβάλας στο Τουρνουά του Βερμίου. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του συλλόγου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σ’ όλη τη διάρκεια του Τουρνουά κι αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες για το ποδοσφαιρικό τους μέλλον. Η οικογένεια του Ηρακλή Καβάλας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του κ. Καραμπετάκη Νίκου για την απώλεια της μικρής του αδελφής.

Βρασίδας Ν. Περάμου: Συνεχίζει με Ματρακούκα

Με το Θωμά Ματρακούκα θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά στον πάγκο της η ομάδα της Ν. Περάμου! Η διοίκηση του συλλόγου αμέσως μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή της ΓΣ το πρωί της Κυριακής ανακοίνωσε την ανανέωση της συμφωνίας με τον Δραμινό τεχνικό που βρέθηκε στον Βρασίδα από την 2η αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος.

Αναγέννηση Λιμεναρίων: «Ο Μπλιώνης μοναδικός υποψήφιος μας»

Η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό ότι μόνο ο αντιπρόεδρος της Ανδρέας Μπλιώνης θα είναι αυτός που θα συμμετέχει στις επικείμενες εκλογές της ΕΠΣΚ. Η ανακοίνωση αυτή έχει να κάνει με την απόφαση του Παναγιώτη Διακουμή να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της «αντιπολίτευσης» στην Ένωση. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Ο ΓΑΣ Αναγέννηση Λιμεναρίων ανακοινώνει επίσημα ότι στις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΣ Καβάλας υποψήφιος θα κατέβει ο αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Μπλιωνης Ανδρέας του Ματθαίου. Κάθε άλλη υποψηφιότητα που να συνδέεται με το όνομα της ομάδας μας δεν έχει βάση».

Πανιώνιος Ξεριά: Οι δύο πρώτες μεταγραφές

Η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε τις πρώτες δύο μεταγραφές της για την φετινή περίοδο. Πρόκειται για τους: Νίκο Νικουλαε με προϋπηρεσία σε Ολυμπιακό Λευκης, Δόξα Μυρωδάτου, Νέστο Χρυσούπολης και Ερμή Μάνδρας και τον δεκαεφτάχρονο Ραφαήλ Σαββίδη που αγωνιζόταν στους τοξότες με καταγωγή από τον παράδεισο.