2ο Εργασιακό μπάσκετ: Τίτλοι τέλους για φέτος…

Με την διεξαγωγή του αγώνα Λευκοσιδηρουργία –Τραπεζικοί για την 7-8 θέση ολοκληρώθηκε ο επιτυχημένος θεσμός του Δήμου Καβάλας

Με τον αγώνα για την κατάληψη της 7ης και 8ης θέσης που έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο «Αλ. Δήμογλου» στην Καλαμίτσα, ολοκληρώθηκε και τυπικά το 2ο Εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ του Δήμου Καβάλας. Την 7η θέση κατέκτησε η Λευκοσιδηρουργία Καβάλας, που για πρώτη φορά συμμετείχε στην διοργάνωση, κερδίζοντας μετά από ένα δυνατό και αμφίρροπο αγώνα τους Τραπεζικούς με 58-50. Οι εντυπώσεις που αφήνει στους συμμετέχοντες αλλά και στους ουκ ολίγους φίλους που παρακολουθούσαν την διοργάνωση από τις εξέδρες είναι εξαιρετικές. Μόλις στην 2η χρονιά της παρουσίας του στα αθλητικά δρώμενα του Δήμου της Καβάλας το Εργασιακό πρωτάθλημα έχει βρει πολύ μεγάλη αποδοχή ξεπερνώντας ακόμα και τους πιο αισιόδοξους στην αρχή του συγκεκριμένου εγχειρήματος. Πέρσι, στην 1η χρονιά του, είχε 10 ομάδες φέτος αυτές διπλασιάστηκαν και την επόμενη χρονιά είναι σίγουρο ότι όχι μόνο θα είναι περισσότερες σε αριθμό αλλά και πιο αναβαθμισμένες και «δουλεμένες», μιας και οι περισσότερες απ’ αυτές κάνουν εντατικές και τακτικές προπονήσεις. Μάλιστα ορισμένες έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία του για την επόμενη χρονιά!

Τραπεζικοί – Λευκοσιδηρουργία: 50 – 58

Στο τελευταίο παιχνίδι της, άκρως επιτυχημένης χρονιάς στο Εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ, στο κλειστό της Καλαμίτσας, η Λευκοσιδηρουργία πήρε απ’ την αρχή το προβάδισμα στο σκορ, όμως δεν κατάφερε να ξεφύγει. Στο τέλος του 1ου μέρους ήταν μπροστά με 31-23, όμως στην αρχή του 2ου μέρους οι Τραπεζικοί άρχισαν την αντεπίθεση και μείωσαν σε 38-36 με την λήξη του 3ου δεκαλέπτου. Το παιχνίδι έγινε ντέρμπι αλλά η Λευσιδηρουργία πήρε και πάλι τον έλεγχο και στο τέλος εξασφάλισε τη νίκη. Δεκάλεπτα: 15-18, 8-13, 13-7, 14-20

Τραπεζικοί (Στεφανίδης): Τσαλίκης 22 (1), Τσακαλίδης 20 (2), Σαββίδης 4, Στεφανίδης 2, Καρδασούδης 2, Νεστωρίδης, Δοξάκης.

Λευκοσιδηρουργία (Κουτσοκλένης): Καλαϊτζίδης 20 (2), Κεχαγιάς 14 (1), Κελεμένης 9 (2), Κασκόγλου 6 (2), Παναγιωτίδης 6, Αλμπάνης 2, Αβενίδης 1.

Η Τελική κατάταξη

Με την διεξαγωγή της παραπάνω αναμέτρησης συμπληρώθηκε πλήρως η εικόνα στην βαθμολογία της διοργάνωσης που είναι η εξής:

  1. Εργαζόμενοι Καβάλα Oil
  2. Γυμναστές
  3. Πυροσβέστες
  4. Μηχανικοί
  5. Στρατιωτικοί
  6. Επαγγελματίες
  7. Λευκοσιδηρουργία Καβάλας
  8. Τραπεζικοί
  9. Επιμελ. & Εμπορικός Σύλλογος
  10. Ιδιωτικοί Υπάλληλοι
  11. Αστυνομικοί
  12. Γιατροί
  13. Εκπαιδευτικοί
  14. Φαρμακοποιοί
  15. Café 180
  16. Λιμενικοί
  17. Δικηγόροι
  18. Εργαζόμενοι Μασούτη
  19. Εφοριακοί

Ευχαριστίες

Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί θερμά τους υπαλλήλους του γυμναστηρίου «Αλεξάνδρα Δήμογλου»  Κώστα Αλεπόπουλο και Χρήστο Ηλιάδη, επειδή υιοθέτησαν τις απαιτητικές και κοπιώδεις εκδηλώσεις του All Star Game και των τελικών αγόγγυστα συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επιτυχία τους. Επίσης ευχαριστεί ολόψυχα τους Γιάννη Παναγιωτίδη και Νίκο Δημητριάδη για την προθυμία και την αγάπη με τις οποίες φιλοξένησαν το Εργασιακό πρωτάθλημα στο κλειστό γυμναστήριο του Αμυγδαλεώνα.