ΑΟ Καβάλας: Αποχωρήσεων συνέχεια…

Μετά τους Μπαντάνη και Λίτσκα, αποχωρούν Κυζιρίδης και Καλλιβωκάς και έπονται κι άλλοι…

Όπως όλα δείχνουν η ομάδα της Καβάλας που θα παρουσιαστεί τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα έχει λίγα κοινά μ’ αυτήν που ολοκλήρωσε την προσπάθεια φέτος! Αν και όλοι αναγνωρίζουν ότι το σύνολο που δημιούργησε ο Άγγελος Διγκόζης θα μπορούσε με κάποιες προσθήκες να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο την επόμενη σαιζόν, είναι ξεκάθαρο ότι κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να γίνει λόγω της οικονομικής στενότητας που υπάρχει. Τα οικονομικά του ΑΟΚ είναι συγκεκριμένα (καταβάλλονται εδώ και ημέρες προσπάθειες για να βρεθούν τα πρώτα χρήματα για τις περίφημες… προκαταβολές) και συνεπώς αυτό που θα συμβεί θα είναι να ξεκινήσει απ’ την αρχή το «χτίσιμο»!

Δεν «ταιριάζουν»

Οι Γιώργος Λίτσκας και Μιχάλης Μπαντάνης ήταν από τους πρώτους που αποφάσισαν να αποχωρήσουν, και ήδη αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρα τους μετά το καλό πρωτάθλημα που έκαναν πέρσι, ενώ σ’ αυτούς προστέθηκαν ο Γρηγόρης Κυζιρίδης και Γιάννης Καλλιβωκάς. Είναι παιδιά που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο και άφησαν καλές εντυπώσεις, όμως δεν «ταιριάζουν» στη φιλοσοφία της ομάδας έτσι όπως περιγράφηκαν παραπάνω. Σ’ αυτό το δρόμο θα ακολουθήσουν και άλλα βασικά στελέχη της ομάδας, μιας και οι επαφές των διοικούντων αυτές τις ημέρες είναι συνεχείς.

Κοντά σε Λυμπεράκη

Παράλληλα πάντως έχει ξεκινήσει και η διαδικασία για την στελέχωση του ρόστερ. Οι παίκτες που θα αποκτηθούν δεν θα είναι μόνο από τις τοπικές κατηγορίες της Καβάλας, αλλά θα προστεθούν σύντομα και ποδοσφαιριστές πάνω στους οποίους θα βασιστεί ο Ανυφαντάκης στη νέα προσπάθεια που θα ξεκινήσει. Σε ότι αφορά όμως τα νεαρά ταλέντα της περιοχής, ο ΑΟΚ φαίνεται να έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με το νεαρό Οδυσσέα Λυμπεράκη, που έκανε καλό πρωτάθλημα πέρσι με την φανέλα της ΑΕΚ Καβάλας και κίνησε το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων της περιοχής και μάλιστα μεγαλύτερης κατηγορίας.