Δόξα Αμυγδαλεώνα: Συνεχίζει στην προεδρία ο Ν. Ζεϊτίδης

Για ακόμα μια θητεία συνεχίζει στην ηγεσία της Δόξας Αμυγδαλεώνα ο Νίκος Ζεϊτίδης επικεφαλής ενος 9μελους σχήματος

Συγκροτήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 12/6 το νέο διοικητικό συμβούλιο ΓΠΣ Δόξα Αμυγδαλεώνα , που προέκυψε από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη. Πρόεδρος της Δόξας θα είναι ο Νίκος Ζειτίδης, που συνεχίζει σε αυτή τη θέση για μια ακόμα χρονιά! Η ομάδα που συγκροτήθηκε αποτελείται από παλαιά μέλη που έχουν πλέον εμπειρία με τον σύλλογο που λόγω της επιτυχημένης παρουσίας τους είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσουν την Δόξα, αλλά και νέα, που έχουν φρέσκες ιδέες και όρεξη για ενασχόληση. Αναλυτικά το δελτίο τύπου που εκδόθηκε από την ΓΠΣ Δόξα Αμυγδαλεώνα αναφέρει τα εξής: «Στον Αμυγδαλεώνα και στα γραφεία του ΓΠΣ Δόξα Αμυγδαλεώνα που βρίσκονται επί της οδού Αντιστάσεως απέναντι από το γυμνάσιο Αμυγδαλεώνα, σήμερα Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 και ώρα 18:00 συνεδρίασε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προήλθε από τις εκλογές της 7ης Ιουνίου με μοναδικό θέμα την κατανομή αξιωμάτων του νέου Διοικητικού συμβουλίου . Σε σύνολο δεκαπέντε μελών -15- ήταν παρόντα και τα -15- μέλη.

Η Νέα Διοίκηση

Μετά από ψηφοφορία έγινε η κατανομή των αξιωμάτων ως εξής:

1) Πρόεδρος: Ζειτίδης Νικόλαος
2) Αντιπρόεδρος: Στεφανίδης Αναστάσιος
3) Γενικός Αρχηγός: Γκιούσος Κώστας
4) Γενικός Γραμματέας: Τουνουσίδης Βασίλειος
5) Ταμίας: Στεφανίδης Ιωάννης
6) Υπεύθυνος Ακαδημιών: Περίτσαλης Σταύρος
7) Υπεύθυνος Γραφείου τύπου: Τσακιρίδης Λεωνίδας
8) Έφορος Ιματισμού: Γιορμπαλίδης Αλέξανδρος
9) Έφορος Ποδοσφαίρου: Ηλιάδης Κωνσταντίνος

Αναπληρωματικά μέλη: Μιχαηλίδης Χαράλαμπος, Χοροζίδης Γεώργιος, Νεκτάριος Τζίκος, Τσαρούχας Αναστάσιος, Τασιάδης Βασίλειος, Τσοχαταρίδης Θεόδουλος.

Ευχαριστίες…

Επίσης η νέα διοίκηση θα ήθελε να ευχαριστήσει τα άτομα που κουβάλησαν το δύσκολο έργο της λειτουργίας της ομάδας και των ακαδημιών μέχρι τέλους της περιόδου που πέρασε. Ένα ξεχωριστό μεγάλο ευχαριστώ στους κ. Ζειτίδη Ν. και Μιχαηλίδη Χ. όπως επίσης και στους αφανής ήρωες που δεν είναι άλλοι από τις οικογένειες τους, που τους συμπαραστάθηκαν μέχρι τέλους αυτής της πολύ δύσκολης χρονιάς, ένα ακόμα μεγάλο ευχαριστώ στην Λίτσα Ραφαηλίδου που βρισκόταν πάντα εκεί να βοηθήσει αν και δεν είχε θεσμικό ρολό .

Τέλος είμαστε σίγουροι ότι ο κ. Μιχαηλίδης Χ. θα είναι μπροστάρης της συνέχισης του έργου των Ακαδημιών. Θεωρούμε ότι είναι δίπλα όπως ήταν πάντα , και πριν αναλάβει θεσμικό ρόλο, γιατί το δημιούργημα του τον έχει ανάγκη και ο κύκλος του δεν κλείνει ποτέ, όπως δεν κλείνει κανενός που αγαπάει έμπρακτα , όπως αυτός, τον σύλλογο μας».