ΕΠΣ Καβάλας: Τα νέα των ομάδων

Συνεχίζουν τις μεταγραφικές τους κινήσεις οι ομάδες της ΕΠΣ Καβάλας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου

Εντονη είναι η δραστηριότητα των τοπικών ομάδων της ΕΠΣΚ στον μεταγραφικό τομέα, αλλά και στην διοικητική οργάνωση. Τα τελευταία τους νέα έχουν ως εξής:

Βύρων Καβάλας: Έκπληξη με Σεφερίδη

Μια σημαντική μεταγραφή που θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΚ, στο οποίο επέστρεψε φέτος ολοκλήρωσε φέτος ο Βύρωνας. Απέκτησε τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό Ηλία Σεφερίδη, ο οποίος στο παρελθόν πέρασε από την Καβάλα και από πολλές ομάδες της Δ’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει ότι «η διοίκηση της ομάδας μας ΑΠΣ Βύρωνας Καβάλας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωση την απόκτηση ενός εκ των πρωταθλητών της Α κατηγορίας της περσινής χρονιάς, τον κεντρικό αμυντικό Ηλία Σεφεριδη. Ο Ηλίας στο παρελθόν έπαιξε στις ομάδες των ΑΟΚ, Νέστο Χρυσούπολης , Ηρακλή Καβάλας και Αετό Ορφανού. Του ευχόμαστε υγεία και ότι καλύτερο για την νέα χρονιά».

Βρασίδας Ν. Περάμου: Επιστρέφει και ο Γιακωβίδης

Ακόμα πιο δυνατός σε σχέση με πέρσι, όπου πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία, θα είναι και τη νέα χρονιά ο Βρασίδας Ν. Περάμου, μιας και εκτός των άλλων επιστρέφουν σ’ αυτόν και αρκετοί έμπειροι παίκτες. Μετά τον Σιδηρόπουλο λοιπόν, την φανέλα της ομάδας θα φορέσει και πάλι ο Σωτήρης Γιακωβίδης, ύστερα από ένα «διάλειμμα» ενός έτους. Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής: «Ένας από τους ποδοσφαιριστές με τα περισσότερα συνεχόμενα έτη παρουσίας στην ομάδα μας και με μόλις ενός χρόνου απουσίας, επέστρεψε στον Βρασίδα. Ο Σωτήρης Γιακωβίδης, γύρισε στην ομάδα που του χάρισε τις μεγαλύτερες συγκινήσεις δηλώνοντας έτοιμος να συμβάλει στην επίτευξη των φετινών στόχων. Ευχόμαστε στον έμπειρο στόπερ υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά»!

Ηρακλής Καβάλας: Στην Ξάνθη ο Χρήστος Σιαματάς

Στα τμήματα υποδομής της Ξάνθης θα συνεχίσει την καριέρα ο 14χρονος τερματοφύλακας του Ηρακλή Καβάλας Χρήστος Σιαματάς, όπου ανακοίνωσε ο σύλλογος. «Στην ΠΑΕ Ξάνθης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χρήστος Σιαματάς. Ο νεαρός τερματοφύλακας γεννημένος το 2003 που κατά την τελευταία διετία αποτελεί μέλος της Ακαδημίας του Ηρακλή Καβάλας, άφησε άριστες εντυπώσεις στις δοκιμαστικές προπονήσεις της ακριτικής ομάδας και συμφώνησε να συνεχίσει τη καριέρα του εκεί. Η οικογένεια του Ηρακλή του εύχεται καλή επιτυχία».

Δόξα Αμυγδαλεώνα: Διαψεύδει

ο Ζεϊτίδης για την προεδρία

Η ομάδα ανακοίνωσε και επίσημα ότι θα είναι πρόεδρος της, ωστόσο ο ίδιος το διαψεύδει με δήλωση του. Ο Νίκος Ζειτίδης ευχαριστεί αυτούς που τον ονόμασαν πρόεδρο, όμως ξεκαθαρίζει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αυτό οφείλεται στις αυξημένες επαγγελματικές του ασχολίες. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνετε να με ονομάσετε πρόεδρο της «Δόξας» πράγμα το οποίο δεν ισχύει. Παραμένω μέλος της ομάδας, θα βοηθάω και θα στηρίζω όπως και όσο μπορώ. Ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν ο καθένας με τον τρόπο του τα πέντε χρόνια της θητείας μου στην διοίκηση της ομάδας. Εύχομαι την καινούρια διοίκηση να οδηγήσει την ομάδα σε νέες επιτυχίες. Με εκτίμηση, Νικόλαος Ζειτίδης».