Ερασιτέχνης ΑΟΚ: «Να γυρίσει η ομάδα ποδοσφαιρική σελίδα»

Νέα φιλοσοφία για το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΟΚ θα προσπαθήσει να περάσει η διοίκηση του ερασιτέχνη

Ζητήματα που έχουν να κάνουν κυρίως με την οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος σε ότι αφορά το κρίσιμο θέμα των εσόδων απασχόλησαν τα μέλη του ΔΣ του ερασιτέχνη ΑΟΚ που συνεδρίασαν προχθές το βράδυ. Η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από τα εισιτήρια διαρκείας, τις διαφημίσεις και γενικότερα το μάρκετινγκ της ομάδας, με τα αποτελέσματα των προσπαθειών να προγραμματίζεται να φανούν σε σύντομο χρονικό διάστημα! Απ’ ότι λέγεται θα παρουσιαστούν στο κοινό της Καβάλας πολλά νέα πράγματα προκειμένου ο ΑΟΚ να γυρίσει σε μια νέα ποδοσφαιρική σελίδα. Ο κυριότερος στόχος όλων αυτών θα είναι να γυρίσει όχι μόνο ο Καβαλιώτης, αλλά και η οικογένεια του στο γήπεδο, κάτι που ομολογουμένως είναι δύσκολο, αλλά αν επιτευχθεί τα κέρδη θα είναι πολλαπλά για τον σύλλογο και όχι μόνο!

Συνάντηση με δημοσιογράφους

Επίσης στη συνεδρίαση αποφασίστηκε ότι η διοίκηση του ΑΟ Καβάλα να έχει μια σειρά συναντήσεων γνωριμίας, με τους δημοσιογράφους αλλά και τους παράγοντες των τοπικών ομάδων, για τους παραθέσουν την φιλοσοφία τους! Στο πλαίσιο αυτό την Δευτέρα 26 Ιουνίου στις 18.30 στο καφέ Άπαρτο (Παραλιακή Λεωφόρος Καβάλας), θα πραγματοποιηθεί μια πρώτη συνάντηση – γνωριμία του ερασιτέχνη ΑΟΚ με τους δημοσιογράφους.

Πολύ κοντά στον Θεοχάρη Ψάλτη

Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά, μετά τις αποχωρήσεις άρχισε σιγά – σιγά και η κουβέντα για τις πρώτες μεταγραφές! Έτσι λοιπόν κατά πάσα πιθανότητα η πρώτη μεταγραφική κίνηση θα είναι αυτή του Θεοχάρη Ψάλτη, που ανήκε στην ομάδα του Πανθρακικού, που διαλύθηκε στα μέσα της προηγούμενης χρονιάς! Πρόκειται για ένα νεαρό μέσο ηλικίας 21 ετών που ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της ομάδας της Κομοτηνής και εδώ και δύο χρόνια έγινε επαγγελματίας έχοντας κάποιες συμμετοχές σε Α’ και Β’ Εθνική. Ο Ψάλτης αποτελεί επιλογή του προπονητή του ΑΟΚ Κώστα Ανυφαντάκη που τον γνωρίζει πολύ καλά από την θητεία του στην ομάδα και πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, αλλά και ταιριάζει στην φιλοσοφία της! Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ενδεχόμενο η Καβάλα να κινηθεί και για άλλους παίκτες από τον Πανθρακικό που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του Κρητικού τεχνικού, ο οποίος θα βρίσκεται για ακόμα 2,5 εβδομάδες στη Ρόδο για την παρακολούθηση της σχολής UEFA Pro.