ΑΟ Καβάλας: Ραντεβού με Τσανάκα και Μαρκόπουλο

Με την Δήμαρχο και τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας θα συναντηθούν το πρωί της Τετάρτης οι παράγοντες του ερασιτέχνη ΑΟΚ, προκειμένου να ζητήσουν την στήριξη τους

Από τις τοπικές ομάδες της Καβάλας άρχισε, όπως φαίνεται, η προσπάθεια για την στελέχωση του ρόστερ του ΑΟΚ εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Έτσι λοιπόν μετά την οριστικοποίηση, αλλά όχι την επισημοποίηση ακόμα…, της περίπτωσης του Οδυσσέα Λυμπεράκη της ΑΕΚ Καβάλας, στο «καραβάκι» θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν ακόμα ένα ταλέντο της περιοχής. Πρόκειται για τον Στέφανο Χατζηκυριάκου από τον Ηρακλή Καβάλας, ο οποίος ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ που θέλει να χτίσει η ομάδα τη νέα χρονιά, με παιδιά που έχουν δυνατότητες αλλά και φιλοδοξίες για να δουλέψουν και να διακριθούν στο χώρο! Απ’ εκεί και πέρα βέβαια, είναι δεδομένο ότι θα γίνουν και αρκετές προσθήκες έμπειρων παικτών, ωστόσο σ’ αυτό το σημείο δεν έχουν προχωρήσει αρκετά οι συζητήσεις, αν και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν οριοθετηθεί οι στόχοι!

Οι συναντήσεις

Απ’ εκεί και πέρα στον ΑΟΚ έχουν ορίσει και το πλάνο των επαφών των διοικούντων με διάφορους θεσμικούς παράγοντες, απ’ τους οποίους θα ζητήσουν την στήριξη και την συνεργασία τους. Έτσι λοιπόν μετά τους δημοσιογράφους με τους οποίους θα συναντηθούν σήμερα Δευτέρα το απόγευμα στο Café Aparto στην Παραλιακή Λεωφόρο της Καβάλας, τα μέλη του ερασιτέχνη ΑΟΚ έχουν κλείσει ραντεβού με την Δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα και με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρο Μαρκόπουλο. Οι συγκεκριμένες συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν το πρωί της Τετάρτης. Στις 11.00 έχει οριστεί συνάντηση με την Δήμαρχο και μια ώρα αργότερα (12.00) με τον Αντιπεριφερειάρχη στο Διοικητήριο.

Αποχαιρέτησε ο Συριτούδης

Εν τω μεταξύ με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο τερματοφύλακας Κώστας Συριτούδης ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον ΑΟΚ. Ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν στο πλευρό του και για την Καβάλα ευχήθηκε να βρεθεί λύση στο αδιέξοδο που υπάρχει. Αναλυτικά η ανάρτηση του αναφέρει τα εξής: «Με αφορμή το τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς και της λήξης της συνεργασίας μου με τον ΑΟ Καβάλας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζουν είτε αυτοί λέγονται φίλοι είτε λέγονται οικογένεια. Σε αυτή την χρονιά όμως που έμοιαζε με προπόνηση συνεχόμενης «αντοχής στη δύναμη» υπήρξαν επίσης κάποιοι άνθρωποι που βοήθησαν με κάθε τρόπο ώστε να μπορούμε να έχουμε μια αξιοπρεπή καθημερινότητα και γι’ αυτό τους είμαι ευγνώμων και οτιδήποτε και να χρειαστούν θα είμαι πάντα εκεί γι αυτούς. Τέλος θα ήθελα να πω ότι ήταν μεγάλη μου τιμή που υπήρξα ποδοσφαιριστής του ΑΟΚ! Εύχομαι να βρεθεί μια λύση στο αδιέξοδο γιατί είναι πολύ άδικο γι’ αυτήν την ιστορική ομάδα να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση!»