Ερασιτέχνης ΑΟΚ: «Να ξανακάνουμε το καραβάκι, Τριήρη»

Την φιλοσοφία που θα διέπει την διοίκηση του ερασιτέχνη ΑΟΚ στο νέο πρωτάθλημα, μαζί αρκετές ειδήσεις, παρουσίασαν στα τοπικά ΜΜΕ οι παράγοντες της ομάδας

 

Tην φιλοσοφία με την οποία θα προσπαθήσει να «τρέξει» την ομάδα της Καβάλας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στους δημοσιογράφους της πόλης η διοίκηση του ερασιτέχνη ΑΟΚ! Στη συνάντηση που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (26/6) στο Café Aparto στην Παραλιακή Λεωφόρο της Καβάλας τα μέλη του ΔΣ του ερασιτέχνη τόνισαν ότι η βασική τους επιδίωξη θα είναι να ξαναγίνει το καραβάκι, τριήρης!

«Το εύκολο ήταν να σηκώσουμε τα χέρια ψηλά»

Αυτό που επισημάνθηκε από τον πρόεδρο του ΑΟΚ Γιώργο Λουπέλη και τον αντιπρόεδρο του Σάββα Λαζαρίδη ήταν ότι «σήμερα ο ΑΟΚ διανύει μια από τις δυσκολότερες στιγμές της ιστορίας του και διακυβεύεται η ίδια του η ύπαρξη. Εμείς ως ερασιτέχνης είμαστε υποχρεωμένοι να «παλέψουμε» και να μην εγκαταλείψουμε, και δεν θα το πράξουμε. Το εύκολο θα ήταν να σηκώσουμε τα χέρια ψηλά, το δύσκολο ήταν αυτό που πράξαμε, την στιγμή μάλιστα που δυστυχώς δεν προέκυψε καμία λύση/συνεργασία. Λεφτά δυστυχώς δεν υπάρχουν για να ανακτήσουμε άμεσα την χαμένη αίγλη άλλα οφείλουμε τουλάχιστον για την αγαπημένη μας ομάδα, να προσπαθήσουμε με το έργο και την δουλειά μας να κερδίσουμε την χαμένη εμπιστοσύνη του κόσμου. Θα πρέπει να αντισταθμίσουμε την οικονομική δυσκολία με ποιοτικά χαρακτηριστικά που θα δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα είναι πραγματική «οικογένεια» σε όλες τις παραμέτρους της. Επιστροφή λοιπόν στο ποδόσφαιρο όπως το αγαπήσαμε παλαιότερα και ότι αυτό πραγματικά πρεσβεύει, γιορτή, αθλητισμός, νέοι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, πολιτισμός, ευγενής άμιλλα, Ναι, σε ότι προάγει το αληθινό ποδόσφαιρο, όχι σε ότι το υποβιβάζει. Στόχος μας είναι οι νέες γενιές φιλάθλων, ο χαμένος μητροπολιτικός χαρακτήρας και η δημιουργία βάσεων για μια ελκυστική/ισχυρή ομάδα με την αίγλη των περασμένων πετυχημένων ετών μέσα από συγκριμένο φιλόδοξο σχέδιο. Όμως σ’ αυτή την προσπάθεια μας χρειάζονται όλοι και δεν περισσεύει κανένας, δεν μας χωρίζει τίποτα, αντιθέτως ο ΑΟΚ μας ενώνει, χωρίς τον «Άνεμο» (φιλάθλους) δεν μπορούμε να φτάσουμε μακριά, χωρίς την στήριξη των τοπικών φορέων και επιχειρήσεων δεν θα έχουμε λόγο ύπαρξης. Δώστε μας Δύναμη… Ελάτε να ξανακάνουμε το καραβάκι, Τριήρη»!

Οι Ειδήσεις

Επιγραμματικά ορισμένες απ’ τις ειδήσεις που ξεχώρισαν από τα λεγόμενα των παραγόντων του ΑΟΚ είναι οι εξής:

– Εκτός από την Δήμαρχο και τον Αντιπεριφερειάρχη τους οποίους θα συναντήσουν την Τετάρτη στα γραφεία τους, στον ΑΟΚ θα επιδιώξουν να έχουν συναντήσεις με όλα τα τοπικά σωματεία της Καβάλας και τους εκπροσώπους τους, στο πλαίσιο της νέας προσπάθειας προσέγγισης που θα ξεκινήσουν.

– Τα εισιτήρια διαρκείας της νέας χρονιάς θα κοστίζουν 50 και 100 ευρώ και κάποια λίγα 200 ευρώ.

– Στις μεταγραφές θα αποκτηθούν 5-6 έμπειροι παίκτες, που δεν θα είναι όμως μεγαλύτεροι από 27 ετών. Εννοείται η ομάδα θα αποκτήσει ταλέντα της περιοχής, με στόχο το 70% του ρόστερ να είναι από Καβαλιώτες παίκτες.

– Γίνονται επαφές με ΠΑΟΚ και Ξάνθη για την απόκτηση νεαρών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών

– Τη νέα χρονιά η ομάδα θα προετοιμάζεται αποκλειστικά στο προπονητικό κέντρο του Κρυονερίου, που είναι σχεδόν έτοιμο. Στο «Ανθή Καραγιάννη» η ομάδα θα δίνει αποκλειστικά και μόνο τους επίσημους αγώνες.