ΕΠΣ Καβάλας: Τα νέα των ομάδων

Συνεχίζονται οι αλλαγές στα ρόστερ των ομάδων της ΕΠΣΚ αλλά και στις τεχνικές τους ηγεσίες...

Ο μεταγραφικός κύκλος των ομάδων της Καβάλας συνεχίζεται με προσθήκες και ανανεώσεις συμφωνιών, παικτών και προπονητών. Τα τελευταία νέα τους έχουν ως εξής:

Ηρακλής Καβάλας: Ραντεβού στο λιμάνι…

Για την θερινή τους κατασκήνωση ετοιμάζονται στα τμήματα υποδομής του Ηρακλή Καβάλας και με ανακοίνωση τους ενημερώνουν τους γονείς και τα παιδιά για το ραντεβού τους στο Λιμάνι το πρωί της Παρασκευής. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «ενημερώνουμε τους γονείς και τους κατασκηνωτές ότι η αναχώρηση για την κατασκήνωση Pitsas Camp από το Λιμάνι της Καβάλας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Ιουνίου και ώρα 10:30. Η ώρα συνάντησης ορίζεται στις 10:00. Παρακαλούμε τους γονείς για την έγκαιρη προσέλευση των κατασκηνωτών και για την προσκόμιση των εισιτηρίων τους για το ferry boat».

Αναγέννηση Λιμεναρίων:

Ανανέωσε ο Παπαστεφάνου, έρχονται 2 μεταγραφικά «μπαμ»

Την ανανέωση της συνεργασίας με ένα ποδοσφαιριστή που βοήθησε σημαντικά στην περσινή εκπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, ανακοίνωσε η Αναγέννηση. Μαζί της και τη νέα χρονιά στην Α’ κατηγορία θα είναι ο έμπειρος επιθετικός Οδυσσέας Παπαστεφάνου, ενώ όπως έγινε γνωστό μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας θα ανακοινωθούν δύο μεταγραφές που θα προκαλέσουν αίσθηση. «Συνέχεια των ανανεώσεων για την ομάδας μας καθώς είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον ποδοσφαιριστή Οδυσσέα Παπαστεφάνου. Καλή δύναμη και πολλά γκολ. Επίσης για την ενημέρωση των φιλάθλων μας να ανακοινώσουμε ότι μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας μας ελπίζουμε να έχουν οριστικοποιηθεί δυο ακόμη προσθήκες ποδοσφαιριστών που θα κάνουν αίσθηση στα τοπικά δρώμενα και θα δυναμώσουν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας. Υπομονή μέχρι τις οριστικές συμφωνίες».

Ορφέας Ελευθερούπολης: Πήρε (και) τον Σπυρίδη

Έντονη είναι η κινητικότητα στα μεταγραφικά του Ορφέα Ελευθερούπολης, που όπως όλα δείχνουν τη νέα χρονιά δεν θα έχει στόχο απλά και μόνο την καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΚ. Ο σύλλογος έχει αποκτήσει μέχρι στιγμής έμπειρους και ικανότατους παίκτες με το τελευταίο παράδειγμα να είναι αυτό του Σπυρίδη, που πέρσι ξεκίνησε την χρονιά στον Ηρακλή Καβάλας και τον ολοκλήρωσε στον ΜΑ Ορφανίου. Έχει μεγάλη εμπειρία στα πρωταθλήματα της Α’ κατηγορίας, αλλά και της Γ’ και Δ’ Εθνικής, έχοντας περάσει από Βυζάντιο, Ακροπόταμο και Αετό Ορφανού και είναι σίγουρο ότι θα ενισχύσει σημαντικά την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας.

ΑΟ Ελαιοχωρίου: Δεν συνεχίζει ο Ι. Στυλιανίδης

Δεν θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά στην τεχνική ηγεσία του ΑΟ Ελαιοχωρίου ο Ιορδάνης Στυλιανίδης. Μετά από μια 3ετη συνεργασία που ήταν πολύ καλή, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να χωρίσουν οι δρόμοι της ομάδας με τον Καβαλιώτη προπονητή, που ευχαρίστησε τους παράγοντες, τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο του συλλόγου για την στήριξη τους.

Κεραυνός Κρηνίδων: Στον πάγκο ο Κώστας Λαζαρίδης

Με τον Κώστα Λαζαρίδη στον πάγκο της, όπως όλα δείχνουν, θα επιχειρήσει ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣΚ, ο Κεραυνός Κρηνίδων μετά από μια καταστροφική χρονιά στην Α’.