ΑΟ Καβάλας: 150 χιλ. ευρώ, κι άμα χρειαστεί περισσότερα…

Ο προϋπολογισμός της χρονιάς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ενδέχεται να είναι υψηλότερος αν στην πορεία φανεί ότι έχει τις δυνατότητες να διεκδικήσει τίτλο

Ο κύκλος των επαφών των παραγόντων του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΟΚ, εν όψει της νέας προσπάθειας που θα γίνει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, που ξεκίνησε την Δευτέρα με τους δημοσιογράφους θα συνεχιστεί σήμερα το πρωί με τις διαδοχικές συναντήσεις που θα έχουν με την Δήμαρχο Καβάλας και τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας. Στον ΑΟΚ γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι τρόποι με τους οποίους μπορούν οι δύο αυτοί θεσμικοί παράγοντες της περιοχής να βοηθήσουν είναι λίγοι και συγκεκριμένοι, και ότι λίγο ή πολύ χρησιμοποιούνται ή θα χρησιμοποιηθούν (και) τη νέα χρονιά! Ακόμα και έτσι όμως θέλουν να βρεθούν με την κ. Τσανάκα και τον κ. Μαρκόπουλο για να τους εκθέσουν την φιλοσοφία τους για τη νέα ομάδα που πάει να δημιουργηθεί. Σειρά θα έχουν (και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα) και οι παράγοντες των τοπικών ερασιτεχνικών σωματείων του Νομού, με την ελπίδα ότι θα ανοίξει μ’ αυτόν τον τρόπο μια νέα εποχή στις σχέσεις τους, οι οποίες στο παρελθόν είχαν… πληγωθεί!

Ανάλογα με την πορεία

Στον ΑΟΚ δεν γνωρίζουν ακόμα πότε θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους, μιας και ακόμα δεν είναι γνωστό πότε θα αρχίσει η αγωνιστική περίοδος. Ακόμα και έτσι όμως θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι η ομάδα θα αρχίσει τις προπονήσεις στα τέλη του Ιουλίου, οπότε και θα βρίσκεται στην πόλη και ο προπονητής της Κώστας Ανυφαντάκης. Στόχος την επόμενη χρονιά δεν έχει οριοθετηθεί (λόγω και του γεγονότος ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση ως προς τις συμμετοχές στον 1ο όμιλο), ωστόσο σε πρώτη φάση αυτό που θα επιδιωχθεί θα είναι να «σωθεί η παρτίδα» δηλαδή να αποφευχθούν οι 6 τελευταίες θέσεις. Αντικειμενικά πάντως στην Καβάλα στοχεύουν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο έχοντας έναν προϋπολογισμό που θα κυμαίνεται στις 150 χιλ. ευρώ! Όμως το ποσό αυτό είναι πιθανό να μεγαλώσει αν στην πορεία φανεί ότι ο ΑΟΚ μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο του ομίλου! Οι διοικούντες δηλαδή θα υποστηρίξουν την ανοδική προοπτική του συλλόγου, στο μέτρο του δυνατού, κρίνοντας από την πορεία της μέχρι τον Ιανουάριο!