ΑΕΚ Καβάλας – Καβάλα 2004: Κοινή πορεία με νέα ομάδα στη Γ’ ΕΠΣΚ

Με στόσο την αξιοποίηση των νεαρών παιδιών που διαθέτουν στα τμήματα υποδομής τους, ΑΕΚ Καβάλας και Καβάλα 2004 αποφάσισαν την δημιουργία μιας νέας ομάδας που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ' κατηγορίας της ΕΠΣΚ

Την συνεργασία και την κοινή τους πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας ανακοίνωσαν το απόγευμα της Τετάρτης με δελτίο τύπου οι διοικήσεις της ΑΕΚ Καβάλας και της Καβάλας 2004, προκειμένου να αξιοποιηθούν καλύτερα οι νεαροί αθλητές των δύο ομάδων. Έτσι λοιπόν θα δημιουργηθεί ένα νέο τμήμα που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣΚ που θα αποτελείται από παίκτες και των δύο σωματείων, με προπονητή τον τεχνικό των τμημάτων υποδομών της ΑΕΚ Γιάννη Κουμλιά και έδρα το προπονητικό κέντρο της Καβάλας 2004 στο στρατόπεδο του Κωτσάλου.

Η Ανακοίνωση

Η ανακοίνωση των δύο συλλόγων αναφέρει τα εξής: «Η ΑΕΚ Καβάλας και η Καβάλα 2004 δημιουργούν από σήμερα 28 Ιουνίου 2017 μια συνεργασία από κοινού, με σκοπό πάντα την καλύτερη αξιοποίηση των αθλητών και των δυο ομάδων. Η Καβάλα 2004 είναι μια ιστορική ομάδα της πόλης μας που έχει δώσει τα διαπιστευτήρια της χρόνια τώρα στις αντίστοιχες διοργανώσεις των Πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Καβάλας. Η από κοινού συνεργασία μας περιλαμβάνει :

– Την δημιουργία ενός τμήματος που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας πρωταθλήματος της ΕΠΣ Καβάλας.
– Το τμήμα αυτό θα αποτελείτε από ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ Καβάλας και τους ποδοσφαιριστές της Καβάλας 2004.
– Προπονητής της νεοσύστατης αυτής ομάδος θα είναι ο κύριος Ιωάννης Κουμλίας.
– Ως Έδρα αυτής της Νέας ομάδας ορίζεται το προπονητικό κέντρο της Καβάλας 2004 οι αγώνες θα διεξάγονται στο Γήπεδο Κωτσάλου.
– Στην νεοσύστατη αυτή Ομάδα θα υπάρχει αυτοδιαχείριση.
Με το βλέμμα πάντα στραμμένο στο μέλλον και οι δυο πιστεύουμε ότι με την απόφαση μας αυτή οι αθλητές μας θα αποκτήσουν μεγαλύτερες εμπειρίες και θα βελτιωθούν, αγωνιστικά σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον του Πρωταθλήματος Γ’τοπικού της ΕΠΣ Καβάλας, παίρνοντας πολλές παραστάσεις που θα τους χρειαστούν στο μέλλον για να είναι πιο προετοιμασμένοι για να αξιοποιηθούν μελλοντικά. Έχουμε αποφασίσει να υπηρετήσουμε από κοινού το ποδόσφαιρο της πόλης μας με υπομονή και επιμονή πιστεύοντας ότι θα βγει κάτι καλό από αυτή την συνεργασία μας».