ΑΟ Καβάλας: Και επίσημα Λυμπεράκης και Χατζηκυριάκου

Ολοκληρώθηκε, μετά από αρκετές δυσκολίες, η απόκτηση των δύο ταλέντων από την ΑΕΚ Καβάλας και τον Ηρακλή Καβάλας, καθώς και του νεαρού Ντουρτμέ από τον ΠΑΟ Καβάλας

Στην επισημοποίηση δύο μεταγραφών νεαρών ποδοσφαιριστών τα ονόματα των οποίων, λίγο ή πολύ είχαν κυκλοφορήσει εδώ και αρκετές εβδομάδες ότι τον ενδιαφέρουν, προχώρησε ο ΑΟ Καβάλας. Πρόκειται για τα δύο παιδιά από το Βερούλειο στάδιο, τον Οδυσσέα Λυμπεράκη από την ΑΕΚ Καβάλας και τον Στέφανο Χατζηκυριάκου από τον Ηρακλή Καβάλας, που βρισκόταν στο στόχαστρο του ΑΟΚ, όμως για διαφόρους λόγους δεν ήταν εφικτή η ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ειδικά για την περίπτωση του Λυμπεράκη, όπου υπήρχε ενδιαφέρον και από άλλη ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, χρειάστηκε η σημαντική βοήθεια του ίδιου του συλλόγου της Καβάλας αλλά και η προσωπική επιλογή του νεαρού ποδοσφαιριστή και της οικογένειας του για να κλείσει η συμφωνία! Εκτός από τους δύο ποδοσφαιριστής, στην ανακοίνωση της ομάδας συμπεριλήφθηκε και ακόμα ένα όνομα νεαρού ποδοσφαιριστή που δεν είχε… διαρρεύσει, και είναι του Χρήστου Ντουρτμέ από τον ΠΑΟ Καβάλας.

Η Ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής: «Ο Αθλητικός Όμιλος Καβάλα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας  του με τον 18χρονο αμυντικό Οδυσσέα Λυμπεράκη και ευχαριστεί  θερμά την διοίκηση της ΑΕΚ Καβάλας για την προθυμία και συμβολή της στα εμπόδια που προέκυψαν στην συγκεκριμένη μεταγραφή.    Επίσης, ποδοσφαιριστές της ομάδας  μας είναι πλέον ο 20χρονος μεσοεπιθετικός Στέφανος Χατζηκυριάκου (προηγ. ομάδα Ηρακλής Καβάλας) αλλά και ο νεαρός Χρήστος Ντουρτμές από τον ΠΑΟΚ Καβάλας».

Ένα χρόνο πριν…

Πριν από ακριβώς ένα χρόνο (αρχές Ιουλίου 2016), η ΑΕΚ Καβάλας και ο Ηρακλής Καβάλας ανακοίνωναν την απόκτηση του Λυμπεράκη και την συνέχιση της συνεργασίας με τον Χατζηκυριάκου αντίστοιχα. Οι «κίτρινοι» τον απέκτησαν ως ένα εξαιρετικό ταλέντο από τον Μακεδονικό Αμισιανών, ενώ ο «γηραιός» έμεινε πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία του Δραμινού ποδοσφαιριστή την πρώτη χρονιά της παρουσίας του στην ομάδα και έτσι ανανεώθηκε η συνεργασία μαζί του. Στην χρονιά που πέρασε ο γεννημένος στις 5-6-1998 Λυμπεράκης δικαίωσε όλους όσους πίστεψαν σ’ αυτόν με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον 20χρονο ακραίο χαφ. Όσο για τον Ντουρτμέ το ταλέντο τον έφερε κοντά σε αρκετές ομάδες την χρονιά που πέρασε.