ΑΟ Καβάλας: Στις 31 Ιουλίου η φετινή «πρώτη»

Την τελευταία ημέρα του Αυγούστου προγραμματίζεται να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας της Καβάλας για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, που ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε θα αρχίσει...

Το πρόγραμμα των συναντήσεων και των επαφών με τους θεσμικούς αλλά και αθλητικούς παράγοντες της Καβάλας συζητήθηκε και συμφωνήθηκε κατά την διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου του ερασιτέχνη ΑΟΚ το βράδυ της Τρίτης. Έτσι λοιπόν σε πρώτη φορά οι εκπρόσωποι της Καβάλας θα επιδιώξουν να συναντήσουν τους 3 βουλευτές της Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ (Δ. Εμμανουηλίδης, Κ. Μορφίδης, Γ. Παπαφιλίππου) και στη συνέχεια τον βουλευτή της ΝΔ (Ν. Παναγιωτόπουλος). Στο πρόγραμμα υπάρχει συνάντηση ακόμα και με τον διοικητή του Νοσοκομείου Καβάλας Τ. Καρασαββόγλου, όπως επίσης και με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ. Επίσης τις επόμενες ημέρες αναμένεται να σταλθούν προσκλήσεις και προς τις διοικήσεις των τοπικών ποδοσφαιρικών σωματείων, προκειμένου να οργανωθεί όσο το δυνατόν καλύτερα η συγκεκριμένη συνάντηση!

Στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας

έρχεται ο Ανυφαντάκης

Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά, οι διοικούντες του ΑΟΚ βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με τον προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη, που όπως είναι γνωστό βρίσκεται από τα μέσα Ιουνίου στη Ρόδο προκειμένου να παρακολουθήσει την σχολή για την απόκτηση του πτυχίου UEFA Pro. Η σχολή αυτή θα ολοκληρωθεί στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας και έτσι ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός θα αποδεσμευτεί και απ’ αυτή την υποχρέωση. Από την Ρόδο θα επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Ρέθυμνο, και στην Καβάλα αναμένεται να βρεθεί για να… πιάσει δουλειά στο τέλος της επόμενης εβδομάδας! Μέχρι τότε όμως θεωρείται σίγουρο ότι θα έχουν κλείσει και άλλα μεταγραφικά «μέτωπα» μιας και μπορεί ακόμα να μην έχει ανακοινωθεί πότε ακριβώς θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα (δείγμα της ανοργανωσιάς που υπάρχει στην ΕΠΟ), ωστόσο στον ΑΟΚ έχουν αποφασίσει πότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία τους. Η «πρώτη» για τη νέα χρονιά λοιπόν προγραμματίζεται για την Δευτέρα 31 Ιουλίου στο «Ανθή Καραγιάννη», ενώ οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να βρίσκονται στην Καβάλα 3 μέρες πριν μιας και στις 28 και 29 του μηνός θα πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και οι μετρήσεις. Μέχρι τότε θα πρέπει να έχει συμπληρωθεί σ’ ένα πολύ μεγάλο ποσοστό το ρόστερ και να απομένουν κάποιες λίγες «πινελιές»!