ΑΟ Καβάλας: Εξόρμηση για τα διαρκείας και τους χορηγούς

Έντονη κινητικότητα από τους παράγοντες του ερασιτέχνη για να προωθήσουν την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας και να εξασφαλίσουν χορηγούς

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες στην ομάδα της Καβάλας σε ότι αφορά την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία της εν όψει της έναρξης του επόμενου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, τόσο στον αγωνιστικό όσο και στον διοικητικό – οικονομικό! Όπως έχει τονιστεί και τις προηγούμενες ημέρες στον ερασιτέχνη ΑΟΚ έχουν ορίσει πλέον το πλάνο των επαφών τους με τους διάφορους θεσμικούς και αθλητικούς φορείς της Καβάλας, προκειμένου να τους αναλύσουν το πλάνο τους αλλά και να τους ζητήσουν την στήριξη και την βοήθεια τους. Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν προγραμματίζουν συνάντηση και με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ που έχει δείξει ότι στέκεται κοντά στην ομάδα! Παράλληλα έχει ξεκινήσει και θα συνεχιστεί με μεγάλη ένταση και η προσπάθεια για την προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας, αλλά και την εξεύρεση χορηγών. Στον ΑΟΚ είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν πάρα πολύ σ’ αυτόν τον τομέα, μιας και είναι γνωστό ότι δεν υπάρχουν μεγάλοι χορηγοί που να στηρίξουν την προσπάθεια τους, και έτσι η δουλειά που θα γίνει θα είναι στην κυριολεξία πόρτα – πόρτα!

Τα αγωνιστικά

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά, αν και δεν υπάρχουν ακόμα επίσημες ανακοινώσεις σε ότι αφορά τους παίκτες που παραμένουν στο ρόστερ από την προηγούμενη χρονιά, θεωρείται δεδομένο στον ΑΟΚ θα συνεχίσουν ορισμένα από τα νεαρά ταλέντα που φόρεσαν την φανέλα το πέρσι, όπως για παράδειγμα οι Θωμαίδης και Ντέντε, αλλά και οι Μπλιός και Τζιτζιφάκος. Κοντά στην παραμονή είναι επίσης και ο Καπνόπουλος, ενώ σε ότι αφορά τον Τουμανίδη, είναι γνωστό ότι αγωνίζεται ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, και δεν είναι σίγουρο αν θα θελήσει να παραμείνει για 3η χρονιά! Η μεταγραφική επιτροπή της ομάδας που αποτελείται από τον προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη, τον γενικό αρχηγό Γιάννη Αντωνιάδη και τον αντιπρόεδρο του ερασιτέχνη ΑΟΚ Σάββα Λαζαρίδη, εργάζεται με εντατικούς ρυθμούς. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε όλες τις γραμμές, από την θέση του τερματοφύλακα έως την επίθεση και οι περιπτώσεις που εξετάζονται είναι πολλές! Όλες όμως βρίσκονται μέσα στα αυστηρά πλαίσια που έχουν τεθεί απ’ την αρχή και έχουν να κάνουν με το νεαρό της ηλικίας των «υποψηφίων» (μέχρι 27 ετών) αλλά και τις ικανότητες και τις φιλοδοξίες που έχουν!