Ερασιτέχνης ΑΟΚ: Συνάντηση με το Νίκο Παναγιωτόπουλο

Με τον βουλευτή Καβάλας Νίκο Παναγιωτόπουλο συναντήθηκαν το πρωί της Δευτέρας (10/7) τα μέλη της διοίκησης του ΑΟ Καβάλα

 

Στο πλαίσιο του κύκλου των επαφών με θεσμικούς, και όχι μόνο, φορείς της Καβάλας με την ευκαιρία της ανάληψης της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας, η διοίκηση του ερασιτέχνη ΑΟΚ βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στα γραφεία του βουλευτή Καβάλας της ΝΔ Νίκου Παναγιωτόπουλου. Μετά την κουβέντα που είχαν με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, τα μέλη του ΔΣ του ερασιτέχνη είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στον κ. Παναγιωτόπουλο την φιλοσοφία τους γύρω από την ομάδα και ταυτόχρονα να αναζητήσουν από κοινού μαζί του τρόπους με τους οποίους θα στηριχθεί αυτή η προσπάθεια που ξεκίνησε εδώ και λίγες εβδομάδες. Στα γραφεία του βουλευτή Καβάλας βρέθηκαν μαζί με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΑΟΚ Γιώργο Λουπέλη και τα μέλη της διοίκησης Σάββας Λαζαρίδης, Ντίνος Κανάκης, Σωτήρης Δεληκάρης και Βασίλης Καφετζής.

«Να βοηθήσουμε τον ΑΟΚ»

Πριν από την συζήτηση ο Νίκος Παναγιωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση. «Σήμερα είχα την χαρά να υποδεχτώ στο γραφείο μου, το συμβούλιο του ερασιτέχνη ΑΟΚ που όπως είναι γνωστό έχει αναλάβει να τρέξει τις τύχες της αγαπημένης μας ομάδας. Δεν είναι μόνο υποχρέωση μου αλλά είναι και χαρά μου να συζητήσω μαζί τους, για να δούμε πως μπορεί ο καθένας απ’ εμάς να βοηθήσει τον ΑΟΚ σε μια κρίσιμη περίοδο στην οποία θα πρέπει να στηριχθεί απ’ όλες τις δυνάμεις της τοπικής κοινωνίας. Θεωρώ ότι αυτή η συνάντηση είναι απλά αυτονόητη κι απ’ εκεί και πέρα θα δούμε ο καθ’ ένας απ’ εμάς και εγώ προσωπικά τι μπορούμε να κάνουμε. Δυστυχώς για εμάς ο ΑΟΚ δεν είναι εκεί που τον θέλουμε όλοι μας τα τελευταία χρόνια, αλλά νομίζω ότι με ανθρώπους που πάντα ασχολούνται με τον αθλητισμό και μάλιστα χωρίς ιδιοτελή κίνητρα αλλά από αγάπη για την ομάδα, μπορούσε πιο εύκολα να συνεννοηθούμε όλοι».

Συνεχίζονται οι επαφές

Οι παράγοντες της ομάδας θα συνεχίσουν και τις επόμενες ημέρες της επαφές τους, έχοντας στο πρόγραμμα να συναντηθούν τόσο με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, όσο και με τους εκπροσώπους των τοπικών σωματείων της Καβάλας, με τους οποίους θέλουν να υπάρχει μια πιο στενή συνεργασία.