ΑΟ Καβάλας: Αποχωρήσεων συνέχεια…

Μετά τον Αθανασίου και οι Σταματόπουλος και Μελισσόπουλος αποχωρούν από το «καραβάκι»

Οι αποχωρήσεις βασικών ποδοσφαιριστών, πάνω στους οποίους βασίστηκε η ομάδα την προηγούμενη χρονιά και μάλιστα είχαν καλή παρουσία στο 2ο μισό του πρωταθλήματος, όταν η εικόνα της ήταν καλύτερη και με πολύ λιγότερα χρήματα, συνεχίζεται… Έτσι λοιπόν μετά τον Αθανασίου που αποχώρησε, ευχαρίστησε αλλά και άφησε και αιχμές για κάποιους που τον αμφισβήτησαν σ’ αυτά τα 3 χρόνια που έμεινε στον ΑΟΚ, παρελθόν αποτελούν και δύο ακόμα Θρακιώτες ποδοσφαιριστές! Πρόκειται για τον Παύλο Σταματόπουλο και τον Αλέξανδρο Μελισσόπουλο, που ακολουθούν τον δρόμο του έταιρου Θρακιώτη του περσινού ΑΟΚ Γιώργου Λίτσκα (που θα μεταγραφεί στην Δόξα Δράμας μαζί με τον Κυριακίδη)!

Π. Σταματόπουλος: «Φεύγω σαν φίλος»

Ο Σταματόπουλος μάλιστα με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb τόνισε ότι φεύγει σαν φίλος από την Καβάλα. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι ήταν «μεγάλη μου τιμή που φόρεσα την βαριά και ιστορική φανέλα του ΑΟΚ..!Ευχαριστώ όλους όσους ήταν δίπλα μου και μου συμπαραστάθηκαν αυτά τα 3 χρόνια! Φεύγω σαν φίλος… Εις το επανιδείν»!

ΑΟΚ: «Ο Αθανασίου

πρόσφερε πολλά στην ομάδα»

Εν τω μεταξύ η διοίκηση του ερασιτέχνη ΑΟΚ με δική της ανακοίνωση ανακοίνωσε και επίσημα την λύση της συνεργασίας της με το Νάσο Αθανασίου και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του τονίζεοντας ότι πρόσφερε πολλά ως ποδοσφαιριστής αλλά και όχι μόνο για το «καραβάκι». Αναλυτικά: «Ο Αθλητικός Όμιλος Καβάλα ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Νάσο Αθανασίου μετά από 3 χρόνια και 70 συμμετοχές. Ο Νάσος ήταν αρχηγός της ομάδας μας, προσέφερε πολλά  σαν ποδοσφαιριστής αλλά και με κάθε άλλο τρόπο, αφιερώνοντας αρκετό προσωπικό χρόνο για την στήριξη της ομάδας μας ιδιαίτερα την περασμένη χρονιά. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του και τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στο καραβάκι».