Κίνηση «ΑΝ.Α.Σ.Α.»: Ανακοίνωσε ακόμα 5 υποψήφιους…

Συνεχίζοντας την τακτική της σταδιακής παρουσίασης των υποψηφίων της, η κίνηση

Η κίνηση «ΑΝ.Α.Σ.Α. στο Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο», ακολουθώντας την γνωστή τακτική της σταδιακής παρουσίασης υποψηφίων για τις εκλογές της ΕΠΣ Καβάλας στις 12/8, ανακοίνωσε στις (12/7) τους κάτωθι πέντε:

1. Τουνουσίδης Στάθης (πρώην γενικός γραμματέας της ΕΠΣ Καβάλας)
2. Μπαγιός Γιάννης (αντιπρόεδρος του Απόλλωνα Χρυσοχωρίου)
3. Ηλιάδης Δημήτρης (πρώην αντιπρόεδρος ΕΠΣ Καβάλας)
4. Λαφαζανίδης Νίκος (πρόεδρος της Ένωσης Παγγαιϊκού Δρυάδας)
5. Σοφιανίδου Λένα (πρ. ΔΕΥΑΚ)

Ο επικεφαλής της κίνησης «ΑΝ.Α.Σ.Α. στο Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο», Μιχάλης Παπαδόπουλος, δήλωσε πως «υπάρχει η ευχέρεια επιλογής υποψηφίων μέσα από πολλούς ενδιαφερόμενους για μια θέση στο ψηφοδέλτιο, όλοι τους ικανοί να προσφέρουν ενεργά τις υπηρεσίες τους ώστε το καβαλιώτικο ποδόσφαιρο να βγει από το τέλμα στο οποίο το έριξε ο απερχόμενος πρόεδρος και κάποιοι από την παρέα του». Την επόμενη εβδομάδα θα ολοκληρωθεί το ψηφοδέλτιο και οι υποψήφιοι όλοι μαζί θα παρουσιαστούν σε συνέντευξη τύπου.

Οι υπόλοιοι 14 υποψήφιοι

Θα επισημαίνουμε πως έως σήμερα έχουν ανακοινωθεί και οι κάτωθι 14: 1.Σουφλέρης Γεώργιος. 2.Στεφανίδης Αναστάσιος, 3.Κολυβάς Αθανάσιος (Σάκης), 4.Μέγας Αχιλλέας, 5.Λαζαρίδης Σάββας του Γεωργίου, 6.Σιώπης Γιάννης, 7.Οικονόμου Θόδωρος, 8.Πριονίδης Γιώργος, 9. Ρουμελιώτης Δημήτρης, 10.Σιβρή Στυλιανή, 11.Κουτσικάρης Κώστας, 12.Διακουμής Παναγιώτης, 13.Φιλίππου Φίλιππος, 14.Λαζαρίδης Κυριάκος.