Γ. Καλαντζής: «Ούτε ναι ούτε όχι» για την προεδρία της ΕΠΟ

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να συμμετέχει στις εκλογές της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ο πρώην βουλευτής Καβάλας

Μπορεί να μην επιβεβαίωσε, ούτε να διέψευσε την πληροφορία που είχε αρχίσει να διαρρέει ήδη από το μεσημέρι της Πέμπτης (13/7), ωστόσο ο Γιώργος Καλαντζής άφησε σαφώς να εννοηθεί ότι έχει βάση αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο! Ο λόγος για την σοβαρή πλέον πιθανότητα να καταθέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στις επικείμενες εκλογές, που ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί πλήρως πότε θα διεξαχθούν, ωστόσο όλες οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι θα γίνουν στις αρχές Αυγούστου.

«Αν συμβεί δεν θα είναι καλό για την Καβάλα»;

Ο πρώην βουλευτής Καβάλας και αντιπρόεδρος της Βουλής σε μια σύντομη δήλωση που έκανε στο KavalaPost, παραδέχτηκε εμμέσως πλην σαφώς ότι υπάρχει μια τέτοια πιθανότητα και ότι το σκέφτεται πολύ σοβαρά, προτάσσοντας μάλιστα κι ένα ερωτηματικό! Αφού λοιπόν αναρωτήθηκε «αν συμβεί κάτι τέτοιο δεν θα ήταν καλό για την Καβάλα;», στη συνέχεια τόνισε με νόημα ότι «εγώ στην πορεία μου στο χώρο έχω αποδείξει ότι δεν είμαι αντιπαναθηναϊκός, αντιολυμπιακός, αντιΑΕΚ και αντιΠΑΟΚ. Πρώτα απ’ όλα είμαι ΑΟΚ. Όλοι μας έχουμε μια οπαδική προτίμηση και δεν την κρύβουμε! Θέλω να φανώ χρήσιμος και ενδιαφέρομαι για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου»! Στην επισήμανση ότι η δήλωση αυτή δεν είναι ξεκάθαρη και στην ξεκάθαρη ερώτηση αν θα είναι τελικά υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ είπε απλά «ούτε ναι, ούτε όχι…»!

Η άλλη πρόταση

Η φημολογία ότι ετοιμάζεται και μια άλλη πρόταση για την προεδρία της ΕΠΟ, πέρα απ’ αυτήν του προέδρου της ΕΠΣ Μακεδονίας Βαγγέλη Γραμμένου, ήταν έντονη το τελευταίο διάστημα ωστόσο κανείς δεν μπορούσε να είναι σίγουρος, λόγω του γεγονότος ότι ο κ. Γραμμένος φαίνεται να έχει με το μέρος του την συντριπτική πλειοψηφία των Ενώσεων. Μέχρι και η ΕΠΣ Καβάλας, που ανήκε στον «σκληρό πυρήνα» του Γκιρτζίκη έχει προσχωρήσει με το μέρος του. Απ’ την άποψη αυτή λοιπόν η άλλη υποψηφιότητα δεν ήταν σίγουρο ότι θα κατατεθεί, όμως απ’ ότι φαίνεται κάτι τέτοιο ετοιμάζεται με τον πρώην βουλευτή της Καβάλας να προαλείφεται για επικεφαλής της!