ΑΟ Καβάλας: Δύσκολα για Τουμανίδη – Κεφαλά!

Στον ΑΟΚ θέλουν να συνεχίσουν στην ομάδα οι δύο ικανότατοι ποδοσφαιριστές, ωστόσο δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι αυτό θα συμβεί. Εν τω μεταξύ την Τρίτη έρχεται τελικά στην Καβάλα ο προπονητής Κ. Ανυφαντάκης

Την Τρίτη τελικά θα βρίσκεται στην Καβάλα ο προπονητής του ΑΟΚ Κώστας Ανυφαντάκης, μετά την μικρή αλλαγή στον προγραμματισμό της άφιξης του στην πόλη, ύστερα από την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του στην σχολή UEFA Pro στην Ρόδο. Η εξέλιξη αυτή δεν αλλάζει σε τίποτα την στρατηγική της ομάδας στο μεταγραφικό πεδίο, με τους παράγοντες που είναι επιφορτισμένοι μ’ αυτό το έργο να βρίσκονται σε συνεχή επαφή με ποδοσφαιριστές και μάνατζερ! Σε άλλους έχουν γίνει συγκεκριμένες προτάσεις και αναμένονται απαντήσεις, ενώ υπάρχουν και αρκετές προτάσεις εκπροσώπων ποδοσφαιριστών που θέλουν να τους προωθήσουν στον ΑΟΚ. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Σερραίου σέντερ φορ Δημήτρη Γαϊδαρτζή, που τελείωσε την περσινή χρονιά στο Παραλίμνιο (μεταγράφηκε εκεί από τη Δόξα Δράμας) και είναι ο 12ος σκόρερ στην ιστορία της Γ’ Εθνικής, έχοντας σημειώσει 61 τέρματα. Έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν αρκετές εξελίξεις, και ανακοινώσεις μεταγραφών!

Αλλες προτεραιότητες…

Η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι σε σχέση με πέρσι, μόνο τα νεαρά παιδιά του συλλόγου θα παραμείνουν και ότι στην ουσία η ομάδα που θα δημιουργηθεί θα είναι εντελώς νέα! Κάποιοι ποδοσφαιριστές πιστεύουν ότι έχουν τις δυνατότητες να αγωνιστούν σε υψηλότερο επίπεδο και άλλοι ότι μπορούν να διεκδικήσουν καλύτερες οικονομικές συμφωνίες, γι’ αυτό και απομακρύνονται! Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι για τους οποίους η διοίκηση καταβάλει προσπάθειες να συνεχίσουν στο «καραβάκι», ωστόσο τα πράγματα δεν είναι και τόσα εύκολα! Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις του Τουμανίδη, που όπως είναι γνωστό βρέθηκε τα δύο τελευταία χρόνια στο «Ανθή Καραγιάννη» ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Στον ΑΟΚ θέλουν να αγωνιστεί και 3η χρονιά στην ομάδα, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο στόχος του είναι πρώτα η Β’ Εθνική. Αν δεν τα καταφέρει, τότε υπάρχει η πιθανότητα να παραμείνει! Σε ότι αφορά την περίπτωση του Κεφαλά, είναι επίσης δύσκολη, μιας και οι δικές του οι προτεραιότητες είναι διαφορετικές με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν έχει αποδεσμευτεί (τελικά) από την Δόξα Δράμας, απ’ την οποία αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο.