ΕΠΣ Καβάλας: Τα νέα των ομάδων

Συνεχίζεταη η έντονη κινητικότητα στις τοπικές ποδοσφαιρικές ομάδες της ΕΠΣ Καβάλας...

Μετά τις μεταγραφές οι σύλλογοι αρχίζουν τον προγραμματισμό των φιλικών αγώνων αλλά και τις προπονήσεις

Δόξα Αμυγδαλεώνα: Ανακοινώθηκαν

τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας

Συνολικά 7 φιλικά παιχνίδια θα δώσει η ομάδα του Αμυγδαλεώνα στην διάρκεια της προετοιμασίας της για τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣΚ. Αυτό προκύπτει από την ανακοίνωση της σχετικής λίστας των αναμετρήσεων που ξεκινούν στις 8 Αυγούστου και ολοκληρώνονται στις 9 Σεπτεμβρίου. Στο διάστημα αυτό περιλαμβάνονται και δύο αγώνες για το κύπελλο της ΕΠΣΚ στις 26 Αυγούστου και στις 2 Σεπτεμβρίου. Αναλυτικά οι ομάδες που θα αντιμετωπίσει στα φιλικά η Δόξα είναι οι εξής: 9/8: Ζυγός – Δόξα. 13/8: Ν. Πέραμος – Δόξα. 19/8: Δόξα – Πολύστυλο. 23/8: Ελευθερές – Δόξα. 26/8: Κύπελλο. 30/8: Δόξα – Βύρων. 2/9: Κύπελλο. 6/9: Αγ. Ανδρέας – Δόξα. 9/9: Κοκκινόχωμα – Δόξα.

Αναγέννηση Λιμεναρίων: 50 ευρώ

το εισιτήριο διαρκείας

Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-18 στην Αναγέννηση Λιμεναρίων. Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής: «Παρακαλούμε τους κατόχους της προηγούμενης σεζόν να ανανεώσουν τις θέσεις τους ενώ παράλληλα κάνουμε άνοιγμα σε όλους τους φίλους της ομάδας να αγοράσουν την κάρτα διαρκείας και να είναι παρών σε μια χρονιά γεμάτη συγκινήσεις στο γήπεδο των Λιμεναρίων. Την κάρτα διαρκείας μπορείτε να την προμηθευτείτε στην τιμή των 50€ μέσω τηλεφώνου στο 6977990846 ή στο 6974879189 ή να την ζητήσετε με μήνυμα inbox. Όλοι οι κάτοχοι παραλαμβάνουν την κάρτα τους με δώρο το αναμνηστικό μπεγλέρι της ομάδας».

ΠΑΟ Καβάλας: Ο πρώτος μεταγραφικός απολογισμός

Ο ΠΑΟΚ Καβάλας ανακοινώνει την αποχώρηση των ποδοσφαιριστών:    Πέτρου Παυλίδη, Μιχάλη Σαντογιάννη, Άρη Ζιαρίμη, Παναγιώτη Γερμανίδη, Χρήστου Δουρτμέ και τους ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία με τον σύλλογο μας. Τους ευχόμαστε καλή δύναμη και πάνω απ’ όλα υγεία. Ανακοινώνουμε επίσης, πως και φέτος θα πορευτούμε μαζί με τους ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ: Βάιο Γιάμπατζη, Γρηγόρη Μπόζη, Στυλιανό Νότη, Σάββα Χατζηαντωνίου, Άντζο Μπάρτσι. Άντι Μπάρτσι, Aleksandar Gumani, Βασίλη Ξανθόπουλο, Νίκο Τιάκα, Ιωακείμ Καραμπιμπέρη, Κώστα Παπαδημητρίου αλλά και την ενσωμάτωση από το τμήμα εφήβων των νεαρών ποδοσφαιριστών:  Γεωργίου Λημναίου, Γεωργίου Καλλιντέρη, Σάββα Ζεπερίδη. Τέλος, ανακοινώνουμε ότι σε εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ήδη μαζί μας από φέτος θα είναι οι ποδοσφαιριστές: Πρόδρομος Παπαδόπουλος, Εμμανουήλ Τσιπούρης, Αθανάσιος Τόνιος, Ραφαήλ Βούλγαρης. Η έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας ορίζεται για τη Δευτέρα, 31 Ιουλίου.

ΑΕΚ Καβάλάς: Ξεκίνημα με την δροσιά…

Με τις καλύτερες συνθήκες από πλευράς θερμοκρασίας, αλλά και κατάστασης του αγωνιστικού χώρου πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (17/7) η πρώτη συνάντηση του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ Καβάλας στο Προπονητικό κέντρο Δάτου, παρουσία των ποδοσφαιριστών του συλλόγου και του τεχνικού επιτελείου.

Ηρακλής Καβάλας: Εγγραφές στην Ακαδημία

Ο σύλλογος ενημερώνει το ευρύ κοινό πως οι εγγραφές για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2017-18 συνεχίζονται κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Για το λόγο αυτό όσοι ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στην Ακαδημία του Ηρακλή Καβάλας να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 6945295129 (Μάνθος Κλεανθίδης-Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημίας) και 6944176017 (Σούλα Κηρήκου-Γραμματεία).