Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας: Αγορές από την Αθήνα…

Τουλάχιστον 4 παίκτες αναμένεται να κλείσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας, πιθανότατα από την Αθήνα

Τουλάχιστον 4 μεταγραφές μέχρι το τέλος της εβδομάδας προγραμματίζει να ολοκληρώσει η ομάδα μπάσκετ της Καβάλας, οι παράγοντες της οποίας βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με τους παίκτες – στόχους! Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι απ’ αυτούς τους αθλητές που έχει καταθέσει πρόταση η Ένωση είναι από την αγορά της Αθήνας, μιας και οι προσπάθειες για την ενίσχυση του ρόστερ από την Θεσσαλονίκη δεν τελεσφόρησαν, κυρίως γιατί οι… «τιμές» που επικρατούν παραμένουν σε πολύ υψηλά επίπεδα για τις δυνατότητες αλλά και την φιλοσοφία της ίδιας της ομάδας!

Περιμένουν…

Ο λόγος που έχει σημειωθεί αυτή η καθυστέρηση σε ότι αφορά το κλείσιμο των παικτών, έχει να κάνει με τις ανακατατάξεις που σημειώνονται αυτό το διάστημα σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες, όπου ομάδες συγχωνεύονται, αλλά και δηλώνουν αδυναμία να αγωνιστούν στις κατηγορίες που ανήκουν και έτσι δημιουργούνται προϋποθέσεις για τους αθλητές να αγωνιστούν σε υψηλότερες κατηγορίες και ίσως να διεκδικήσουν καλύτερα συμβόλαια!

Ίσως και την Τετάρτη ο βασικός πλέι – μέικερ

Όπως και να έχει όμως στην Καβάλα είναι αποφασισμένοι να κάνουν σημαντικά βήματα μπροστά προκειμένου να κλείσουν όσο το δυνατόν περισσότερα κενά στο ρόστερ γι’ αυτό και πιέζουν για να πάρουν απαντήσεις! Έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα, ίσως και την Τετάρτη κλείσει η θέμα με τον βασικό πλέι – μέικερ της ομάδας γεγονός που θεωρείται σίγουρο ότι θα επηρεάσει και τους υπόλοιπους παίκτες – στόχους να πάρουν τις αποφάσεις τους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται κυρίως για νεαρούς, εξελίξιμους και φιλόδοξους αθλητές, η ανακοίνωση των ονομάτων των οποίων είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει αίσθηση!

Παραμένει ο Έτι

Εν τω μεταξύ αξίζει να τονιστεί ότι ο Ετινόζα Ερεβμπενάζιε, που ήταν και ο μοναδικός παίκτες από την περσινή ομάδα που είχε συμβόλαιο 2 ετών, θα παραμείνει και φέτος στην Καβάλα, μιας και δεν κατάφερε να βρει καλύτερο συμβόλαιο στην Α2 Εθνική όπως έλπιζε και είναι δεδομένο ότι θα αποτελέσει έναν από τους βασικούς κινητήριους μοχλούς του συγκροτήματος του Ανδρέα Καραπιπερίδη στο επόμενο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.