ΑΟ Καβάλας: Έρχονται (μαζικές) ανακοινώσεις…

Με την άφιξη του προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη στην Καβάλα κλείνουν πολλά απ' τα ανοιχτά θέματα της ομάδας; σε ότι αφορά τα μεταγραφικά

Η άφιξη του Κώστα Ανυφαντάκη στην Καβάλα, που μετά από κάποιες μικρές καθυστερήσεις, σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (19/7) σηματοδοτεί και την εντατικοποίηση των ενεργειών του ΑΟΚ σε ότι αφορά την δημιουργία της νέας ομάδας που θα παρουσιαστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας! Πλέον τα χρονικά περιθώρια στενεύουν μιας και όπως είναι γνωστό η προετοιμασία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει την μεθεπόμενη Δευτέρα 31 Ιουλίου. Αυτή τη στιγμή ελάχιστοι ποδοσφαιριστές από την περσινή ομάδα έχουν συμφωνήσει να παραμείνουν στον σύλλογο, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι νεαροί, κι αυτό σημαίνει ότι τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει ένα μπαράζ μεταγραφικών ανακοινώσεων στο «καραβάκι»!

Στόχος να είναι οι περισσότεροι στην «πρώτη»

Όπως έχει τονιστεί και άλλες φορές ο στόχος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας είναι το ρόστερ να έχει συμπληρωθεί τουλάχιστον σε ποσοστό 90% μέχρι την επίσημη «πρώτη» της χρονιάς, κι αν υπολογιστεί ότι οι παίκτες θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά τις τελευταίες ημέρες της ερχόμενης εβδομάδας, σημαίνει ότι οι περισσότερες από τις ανοιχτές υποθέσεις της ομάδας θα κλείσουν! Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στον ΑΟΚ πιέζουν για να πάρουν απαντήσεις στις προτάσεις που τους γίνονται μιας και δεν μπορούν να περιμένουν περισσότερο!

Προσφορές μέχρις εκεί που μπορεί…

Σ’ αυτό το σημείο αξίζει να τονιστεί ότι μπορεί τα χρήματα που προσφέρονται από την ομάδα να είναι λίγα σε σχέση με το παρελθόν, ωστόσο η διοίκηση «ανοίγεται» μέχρις εκεί που έχει τις δυνατότητες να το κάνει! Υπάρχουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών (ακόμα και Καβαλιωτών) που δεν ικανοποιήθηκαν από αυτές τις προτάσεις, ωστόσο όταν διαπίστωσαν ποια είναι η κατάσταση που επικρατεί στην αγορά της Β’ και Γ’ Εθνικής, έχουν προσπαθήσει να επαναπροσεγγίσει τους παράγοντες του ΑΟΚ. Η φιλοσοφία της διοίκησης είναι συγκεκριμένη και δεν πρόκειται να αλλάξει. Θέλει ως επί το πλείστον νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχουν διάθεση να προσφέρουν και να αναδειχθούν, όμως οι τιμές που ίσχυαν πριν από λίγα χρόνια πλέον δεν βρίσκονται στο τραπέζι! Εννοείται φυσικά ότι για κάποιους έμπειρους παίκτες που είναι απαραίτητοι στην εντεκάδα θα δαπανηθούν περισσότερα χρήματα, αλλά και γι’ αυτούς υπάρχει ένα συγκεκριμένο όριο… Σε ότι αφορά τα ονόματα, ο Σάββας Τουμανίδης όπως άλλωστε αναμενόταν δεν θα συνεχίσει στην Καβάλα, μιας και ήδη έχει ξεκινήσει προπονήσεις με τη νεοσύστατη ομάδα «Βόλος ΝΠΣ», ενώ υπάρχει σοβαρή πιθανότητα τελικά να υπάρξει συμφωνία με το Νίκο Βαλαβανόπουλο, για τον οποίο υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον!

Συνεργασία με διαφημιστική εταιρία και νέο site

Στον διοικητικό τομέα, η διοίκηση έχει έρθει σε συμφωνία με την Καβαλιώτικη διαφημιστική εταιρία Citypedia, που θα αναλάβει το κρίσιμο κομμάτι της εξεύρεσης διαφημίσεων και την προσέγγιση νέων πελατών για την ομάδα, καθώς και των χορηγιών. Η ομάδα θέλει να ξεκινήσει μια νέα εποχή σε ότι αφορά την συνεργασία με τον επιχειρηματικό κόσμο της Καβάλας και της γύρω περιοχής και γι’ αυτό το λόγο θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου τα χρήματα που θα καταβάλουν στον ΑΟΚ να έχουν την μεγαλύτερη ανταποδοτικότητα! Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα, η ομάδα θα προτίθεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να αναβαθμίσει το site της, όπου εκεί θα υπάρχει η αντίστοιχη προβολή των επιχειρήσεων με τις οποίες συνεργάζεται, αλλά και πολλά άλλα που θα γίνουν για πρώτη φορά στον σύλλογο.