Χρήστος Βογιατζίδης: Ο Καβαλιώτης που θέλει να γίνει… «σιδερένιος» (βίντεο)

Η μοναδική ελληνική συμμετοχή στο πλέον απαιτητικό τρίαθλο παγκοσμίως, το IRONMAN στο Αμβούργο της Γερμανίας

Ηημερομηνία έχει οριστεί εδώ και καιρό: 13 Αυγούστου 2017. Ο τόπος, επίσης: Αμβούργο, Γερμανία. Ο στόχος έχει τεθεί: Συμμετοχή στον πλέον απαιτητικό αγώνα τριάθλου παγκοσμίως, το IRONMAN. Μια εμπειρία μοναδική, που απαιτεί προσήλωση, πειθαρχία και προσπάθεια πέρα από τις δυνάμεις… Όμως, ο Χρήστος Βογιατζίδης θα το τολμήσει. Και θα είναι αυτός η μοναδική ελληνική συμμετοχή, ανάμεσα σε 3.000 τριαθλητές από όλο τον κόσμο!

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του Χρήστου και της προσέλκυσης ανθρώπων και εταιριών που θα ενισχύσουν τον αγώνα του ως υποστηρικτές-χορηγοί, δυο φίλοι του ένωσαν τις δυνάμεις τους και έφτιαξαν ένα πολύ όμορφο promo video. Ο Γιώργος Λατσούρης (Moments of Art – Photography Projects) και ο Γρηγόρης Λιοτάκης (Tetracopterakias) αποτύπωσαν μέσα από μαγευτικά πλάνα και την κατάλληλη μουσική επένδυση το μεγαλείο της προσπάθειας ενός ανθρώπου που θέλει να γίνει… «σιδερένιος»!

Ο τίτλος του βίντεο: Further Than I Ever Was. Δείτε το εδώ:

Το μήνυμα του Χρήστου Βογιατζίδη για τη συμμετοχή του στο IRONMAN

«Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένω να διαγωνιστώ και να δοκιμάσω τις αντοχές μου ανάμεσα σε 3000 τριαθλητές απ όλο τον κοσμο σε απόσταση IRONMAN (3.8km swim-180km bike-42.2km run) που θα διεξαχθεί στις 13 Αυγούστου 2017 για πρώτη φορά στο Αμβούργο.
Η ιδέα ωρίμασε μετά από 4 χρόνια που επιτέλους βρήκα τον χρόνο αλλά και τους ανθρώπους μου για να μπορέσω τελικά να ζήσω αυτό το όνειρο μαζί τους και είμαι ευγνώμων γι αυτο! Φυσικά θα ήταν τιμή μου αν προστεθουν και άλλοι αρωγοί σε αυτή μου τη προσπάθεια!
Μια πραγματικά απόλυτη εμπειρία δοκιμασίας των ανθρωπινων οριων.
Το μόνο που ευελπιστώ είναι να σταθώ στη γραμμή εκκίνησης. Τα υπόλοιπα θα γραφτούν στο αγώνα».
Χρήστος Βογιατζίδης
Τριαθλητής