Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας: Πολύ κοντά σε Καπινιάρη- Μιχάλογλου

Μια ανάσα από δύο μεταγραφές που μπορούν να κάνουν την διαφορά στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής βρίσκεται η ομάδα μπάσκετ της Καβάλας

Σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις με δύο έμπειρους παίκτες που αν μη τι άλλο μπορούν να κάνουν την διαφορά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας βρίσκεται η Ένωση Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας, που προσπαθεί να «χτίσει» τον κορμό της, εν όψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου. Έτσι λοιπόν, μέσω των γνωστών διαρροών των μάνατζερ (για ευνόητους λόγους…) έγινε γνωστό ότι υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον για τον Αντώνη Μιχάλογλου, ο οποίος την περασμένη περίοδο έπαιζε στο πρωτάθλημα της Basket League με την φανέλα του Κόροιβου Αμαλιάδας (πέρσι ήταν αρχηγός του) έχοντας σε 26 παιχνίδια 2,2 πόντους και 1,8 ριμπάουντ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομών της ΑΕΚ, ενώ τη σεζόν 2006-07 αγωνίστηκε για ένα ματς στην Α1 κατηγορία και για δύο στο Uleb Cup. Στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες των Ηλυσιακού (Α2), Αρκαδικού (Β’ Εθνική), Πέρα (Α’ ΕΣΚΑΝΑ), Δούκα (Β’ Εθνική), Πανερυθραικού (Α2), Παγκρατίου (Α2), Ηρακλή (Α2), πριν πάει στον Δούκα και στη συνέχεια στην Αμαλιάδα. Τελική συμφωνία με τον 29χρονο πάουερ φόργουορντ ύψους 2.05 μέχρι και χθες το απόγευμα δεν υπήρχε, ωστόσο όπως τονίστηκε και παραπάνω οι πιθανότητες να αποκτηθεί είναι περισσότερες. Οι συζητήσεις που συνεχίζονται περιλαμβάνουν τον όρο για διετές συμβόλαιο, κάτι που σημαίνει ότι η Καβάλα θέλει τον έμπειρο αθλητή και τη νέα χρονιά, οπότε και σκοπεύει να επιστρέψει στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Πολύ πιο κοντά…

Κι αν με τον Μιχάλογλου η Ένωση είναι κοντά, με τον Διονύση Καπινιάρη βρίσκεται στην κυριολεξία να οριστικοποιήσει την συμφωνία μαζί του. Με τον έμπειρο πλέι – μέικερ, που ανήκει κι αυτός σ’ εκείνους τους παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό. Η βάση του είναι στην Αθήνα και γνωρίζει πολύ καλά την κατηγορίας μιας και έχει περάσει από αρκετές ομάδες, όπως Ψυχικό, Πέραμα, Ηλυσιακό καθώς και από τους Ίκαρους Σερρών!

Επόμενος στόχος ένα «4αρι»

Οι προσπάθειες για την μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου, μετά τους Αθανασιάδη, Πλιούκα και Παντόπουλο, και τις δύο παραπάνω αυτές περιπτώσεις, θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς και τις επόμενες ημέρες. Ο στόχος είναι να αποκτηθεί ένα έμπειρο 4αρι, το οποίο επίσης έχει… εντοπιστεί και με το οποίο υπάρχει επαφή.